Vogelvluchtbeeld van nieuwbouwwijk Almere DUIN

Op zoek naar nieuwbouw in Almere? In Almere DUIN vind je 102 luxe koopappartementen en 48 twee-onder-eenkapwoningen pal aan het IJmeer. Daar wíl je wonen.

Ontdek DUIN: unieke nieuwbouw in Almere

Spectaculair wonen in Almere

Pal aan het IJmeer met zicht op Amsterdam. Vanuit DUIN sta je binnen enkele minuten tot een half uur in het centrum van Almere én Amsterdam. Met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Al hoef je voor je dagelijkse boodschappen beslist je nieuwbouw woning in Almere niet uit. Om de hoek vind je een jachthaven én een levendige boulevard met diverse (prijwinnende) winkels en restaurants, zoals supermarkt PLUS, sportschool Skyline Fitness, koffiesalon- en ijssalon MINT., restaurant Zuyder en kapsalon Bloom. Wandel na een werkdag zo het (Almeerder)strand op of maak een stevige wandeling door de bossen. In DUIN ervaar je elke dag het ultieme vakantiegevoel.

Nieuwbouwwoning Almere in een natuurlijke omgeving

Natuurlijke nieuwbouw

Denk jij bij ‘nieuwbouw in Almere’ aan kale gevel zanderige straten en (te) perfect aangeharkte tuinen? Je voelt het meteen als je de wijk binnenkomt: in DUIN is alles nét een beetje anders. De saaie stoeptegels zijn verruild voor schelpenpaadjes, hoogteverschillen en slingerende woonstraten. De 48 twee-onder-een-kapwoningen in Kreekbos Zuid zijn hier een mooi voorbeeld van.  Niet alleen de namen van de nieuwbouw woningen sluiten naadloos aan bij de natuur; het zandkleurige exterieur met houten elementen smelt ook moeiteloos samen met het schilderachtige landschap.

Binnenzijde van nieuwbouw in Almere

Luxueuze afwerking

De natuur van DUIN mag misschien wat ongerept, de afwerking van de nieuwbouwwoningen in Almere is dit beslist niet. Over elk detail is nagedacht. De woningen van DUIN worden standaard afgewerkt met een luxe badkamer en keuken. Wil je de inrichting van je keuken
liever zelf samenstellen of uitbreiden? Dit is vaak mogelijk in overleg.

Duurzame nieuwbouwwoningen in Almere

Nieuwbouw in Almere betekent in Almere DUIN ook woningen die voldoen aan de laatste duurzame standaarden. Zo zijn de 102 luxe koopappartementen van Porto binnen de BENG-eisen (Bijna Energie-Neutrale Gebouw) ontworpen. Concreet betekent BENG dat je woont in een appartement zonder gasaansluiting en met zeer goede isolatie. Dit scheelt flink op je energierekening. Bovendien draagt het bij aan extra comfort in de woning: de temperatuur is stabiel, de lucht vers en de geluidsoverlast vrijwel nihil. Oftewel: in je nieuwbouw woning in DUIN kun je jaren vooruit!

Spelende kinderen in nieuwbouwwijk Almere DUIN

Blije bewoners

DUIN is bijzonder. Dat kunnen wij natuurlijk wel vertellen, maar liever laten we de bewoners zelf aan het woord. In de blogreeks ‘DUIN aan het woord’ vertellen échte DUINbewoners – zoals Fred, Lara en Eva – over hun (woon)ervaring, geven ze een kijkje in hun huis én delen ze hun favoriete plekjes in de buurt. Lara: “In DUIN kun je kiezen: wandelen we vandaag naar het strand of naar de bossen?”

Enthousiast geworden over wonen in Almere DUIN? DUIN is volop in ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt om weer nieuwe woningen te kunnen aanbieden. Zo is eind januari de verkoop van 102 prachtige appartementen van Porto gestart. Ook zal dit voorjaar de verkoop starten van de 48 heerlijke twee-onder-een-kap DUINwoningen.

Wil je niets missen over DUIN? Schrijf jezelf in voor de nieuwsbrief.