almere duin ondernemen horeca kop zuid

Ondernemen in DUIN

Ontspannen ondernemen op een unieke locatie. Op 20 minuten van Amsterdam. In het bruisende hart van DUIN. Op schelpworp afstand van het strand. Het bijzondere project DUIN biedt ruimte aan ondernemers. Naast 3.000 woningen ontwikkelt Amvest namelijk 100.000 m² commercieel vastgoed, onder meer in de nieuwe Duinhal.

 


 Image

 Image

 havana almere duin

Commerciële ruimtes DUINhal

Het concept is helder: de DUINhal in Kop Zuid biedt een mix van horeca en retail die het jaar rond relevant is. Zo kunnen bewoners en strandgasten in de DUINhal terecht voor hun dagelijkse boodschappen, een kop koffie of ijsje op het terras, of het ophalen van een picnickmand of take-away maaltijd. Naast ontmoeting is er ook aandacht voor actief bezig zijn, zoals een surf- en kitesportshop. Daarnaast zorgt een aantal pop-up concepten in de centrale zone voor een variabele invulling en activiteiten waardoor het aantrekkelijk blijft om de DUINhal regelmatig te bezoeken.

Voor de commerciele ruimtes in zowel DUINhal als in Havana kunnen geïnteresseerden terecht bij Van der Linden Makelaardij via 036 5330 077 of 3W Real Estate via 043 7630 300.

 Image

Kantoorruimte: The Shore

Werken aan het strand met een permanent vakantiegevoel. The Shore wordt een modern, duurzaam kantoorgebouw met een groene daktuin en een fantastisch uitzicht. Aan het IJmeer, midden in het gebied Duin, Almere. Vlakbij Amsterdam, maar weg van alle hectiek. Een omgeving met duinen, strand, bos, boulevard en jachthaven. Werken met zicht op water. Na een meeting het hoofd leegmaken aan het IJmeer. Met zand in de schoenen terug naar kantoor. Business as usual in The Shore.

Ben je geïnteresseerd in kantoorruimte in The Shore? Ga dan naar TheShoreOffices.com voor meer informatie of neem contact op met Zuiver Vastgoed Adviseurs via 036 2030 760 of met JLL via 020 5405 405

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in dit bijzondere gebied.