Image

Wat komt eraan

DUIN is volop in ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt om weer nieuwe woningen te kunnen aanbieden. Zowel appartementen als gezinswoningen. Wat ze gemeen hebben is dat het strand voor je voeten ligt! Zo is eind januari de verkoop van 102 prachtige appartementen van Porto gestart. Ook zal dit voorjaar de verkoop starten van de 48 heerlijke twee-onder-een-kap DUINwoningen.


 Image

 Image

 Image

DUINwoningen: 48 twee-onder-een-kapwoningen tussen bos én strand

Dit jaar start de verkoop van de 48 twee-onder-een-kapwoningen in Kreekbos Zuid. Ze komen te liggen aan de overduinde dijk, op het kruispunt van strand, bos en open gebied dat nog wordt ontwikkeld. Letterlijk wonen tussen bos en strand dus!

Groosman architecten ontwierp vier woningtypen: Duin, Kreek, Beek en Duin-relict en gaf de woningen natuurkleuren – zand en hout. Iedere woning past op een unieke manier in het landschap, zowel qua kleuren en materialen en in het bijzonder ook de buitenruimtes. Net als bij dijkhuizen heeft een aantal woningen ingangen op twee niveaus: op duin- en boshoogte. Het woonoppervlak van de woningen is ongeveer 145m2.