Image

Wat komt eraan

DUIN is volop in ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt om weer nieuwe woningen te kunnen aanbieden. Zowel appartementen als gezinswoningen. Wat ze gemeen hebben is dat het strand voor je voeten ligt!

Zo zijn er binnenkort weer prachtige appartementen beschikbaar in Porto én zijn we ook bezig met het ontwikkelen van 48 heerlijke twee-onder-een-kap DUINwoningen. Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van deze projecten? Schrijf jezelf dan in voor onze nieuwsbrief.


 Image

 Image

Porto

In het najaar van 2022 zal Porto in verkoop gaan: het eerste gebouw in Kop Noord! Wederom een schitterend en gevarieerd aanbod appartementen met woonoppervlaktes tussen circa 90 en 165m2. Met in de kroon twee schitterende dubbellaagse penthouses van 145 en 198m2!

Je woont hier straks middenin het duinlandschap, aan het IJmeer en vlakbij het DUINplein waar je straks onder andere terecht kunt voor boodschappen, een glas wijn of een heerlijke lunch.

Hoe hoger je in het gebouw komt hoe meer het prachtige uitzicht op het water de overhand krijgt. Je kunt door het panoramische uitzicht Amsterdam en het IJ letterlijk voor je zien liggen!


 Image

 Image

48 DUINwoningen

Het is nog even geduld hebben: in het voorjaar van 2023 komen er 48 unieke tweekappers in verkoop tussen het Kreekbos Zuid en het strand. Letterlijk wonen tussen bos en strand dus!

Er komen verschillende types waarbij iedere woning op een unieke manier in het landschap past, zowel qua kleuren en materialen en in het bijzonder ook de buitenruimtes. Het woonoppervlak van de woningen is ongeveer 145m2.