Image

Wat komt eraan

DUIN is volop in ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt om weer nieuwe woningen te kunnen aanbieden. Zowel appartementen als gezinswoningen. Wat ze gemeen hebben is dat het strand voor je voeten ligt! Zo start in de winter van 2022 de verkoop van 102 prachtige appartementen Porto. Ook zal volgend jaar de start verkoop starten van de 48 heerlijke twee-onder-een-kap DUINwoningen.


 Image

 Image

 Image

Porto: 102 koopappartementen met uitzicht op het IJmeer en de DUINvallei

Deze winter zal Porto in verkoop gaan: het eerste gebouw in Kop Noord! De toren biedt ruimte aan 102 koopappartementen met een oppervlakte tussen de 90m2 en 205m2 en zal 23 verdiepingen tellen. Met in de kroon twee schitterende dubbellaagse penthouses van 150 en 205m2! Toekomstige bewoners kijken uit over het IJmeer, dan wel de DUINvallei waar je natuurlijk ook terecht kunt voor boodschappen, een glas wijn of een heerlijke lunch.

Lees meer


 Image

 Image

 Image

DUINwoningen: 48 twee-onder-een-kapwoningen tussen bos én strand

Volgend jaar start de verkoop van de 48 twee-onder-een-kapwoningen in Kreekbos Zuid. Ze komen te liggen aan de overduinde dijk, op het kruispunt van strand, bos en open gebied dat nog wordt ontwikkeld. Letterlijk wonen tussen bos en strand dus!

Groosman architecten ontwierp vier woningtypen: Duin, Kreek, Beek en Duin-relict en gaf de woningen natuurkleuren – zand en hout. Iedere woning past op een unieke manier in het landschap, zowel qua kleuren en materialen en in het bijzonder ook de buitenruimtes. Net als bij dijkhuizen heeft een aantal woningen ingangen op twee niveaus: op duin- en boshoogte. Het woonoppervlak van de woningen is ongeveer 145m2.