Image

De jongste stad van Nederland

DUIN is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek. Direct aan het IJmeer, met zicht op Amsterdam, wordt een uniek stuk stad gemaakt in een nieuw duinlandschap. Je vindt DUIN in de jongste stad van Nederland: Almere. Een stad die barst van de potentie en waar altijd wel iets is te beleven.


 almere centrum

Almere

Almere mag misschien de jongste stad van Nederland zijn, maar het heeft zichzelf in korte tijd een prominente plek gegeven op de kaart. Zo is Almere Centrum niet alleen verkozen tot Beste Binnenstad van 2017 – 2020, maar is de stad ook de thuisbasis van grote festivals als Strandfestival ZAND en de Libelle Zomerweek. Daarnaast is er ook veel aandacht voor de natuur dankzij natuurgebieden als Stadslandgoed de Kemphaan, Fun Forest en natuurlijk de indrukwekkende Oostvaardersplassen. Tel hier de verschillende stranden bij op en je hebt ongetwijfeld een vakantiegevoel te pakken.


 hudson bar en grill almere duin

 harbor house almere duin

 roti mahal almere duin indiaas restaurant

Hotspots Almere

In DUIN en omgeving vind je tal van hotspots. Zo vind je om de hoek strandpaviljoen Sun Runners, Harbor House, strandrestaurant Poortdok en Steel Creek. Zin om erop uit te gaan? Strijk neer aan het Belfortplein in Almere Centrum met tal van restaurants of ontdek één van de vele andere culinaire parels. Geniet van een klassieke Amerikaanse burgers bij Hudson Bar & Grill, waan je voor even in Suriname bij Madame Jeanette of proef de authentieke Indiase keuken bij Roti Mahal. Voor elk wat wils!

Ontdek nog meer favoriete plekken in de omgeving.

Van basisscholen tot supermarkt: neem eens een kijkje op de locatiekaart voor een handig overzicht van alle locatievoorzieningen in DUIN en omgeving. Klik op de puntjes rechtsonderin en ontdek wat dit unieke project jou te bieden heeft.