nieuwbouw almere duin

Bereikbaarheid

Of je nu kiest voor een dagje relaxen op het strand, shoppen in het centrum of het verkennen van onze hoofdstad: in DUIN ligt niets buiten handbereik. Je vindt DUIN in de jongste stad van Nederland: Almere. Een stad die barst van de potentie en waar altijd wel iets is te beleven.


 Image

Overal dichtbij

DUIN is goed bereikbaar met de auto, fiets en het OV. NS-station Almere Poort ligt op slechts één kilometer afstand. Ga ernaartoe op de fiets of te voet, of neem bus 24 vanaf halte Zeeduinweg. Stap in de trein om in 37 minuten op Utrecht Centraal of in 26 minuten op Amsterdam Centraal uit te stappen. Liever met de auto? Via de nabijgelegen Hollandse Brug draai je zo de snelweg op. Amsterdam (20km), Utrecht (40km) en Schiphol (30km) zijn vanaf daar makkelijk bereikbaar. Met de fiets ben je binnen twintig minuten in het stadshart van Almere of Muiderberg. In DUIN woon je echt buiten, maar nergens ver vandaan.


 almere centrum

Almere

Almere mag misschien de jongste stad van Nederland zijn, maar het heeft zichzelf in korte tijd een prominente plek gegeven op de kaart. Zo is Almere Centrum niet alleen verkozen tot Beste Binnenstad van 2017 – 2020, maar is de stad ook de thuisbasis van grote festivals als Strandfestival ZAND. Daarnaast is er ook veel aandacht voor de natuur dankzij natuurgebieden als Stadslandgoed de Kemphaan, Fun Forest en natuurlijk de indrukwekkende Oostvaardersplassen. Tel hier de verschillende stranden bij op en je hebt ongetwijfeld een vakantiegevoel te pakken.


 Image

 Image

 Image

Hotspots Almere

In DUIN en omgeving vind je tal van hotspots. Zo vind je om de hoek strandpaviljoen Sun Runners, Harbor House en strandrestaurant Poortdok. In de DUINhal vind je ook diverse leuke winkels en restaurants, zoals Vandenberg Surf & Snow, kapsalon Bloom, supermarkt PLUS, koffie- en ijssalon Mint en restaurant Zuyder. Zin om erop uit te gaan? Strijk neer aan het Belfortplein in Almere Centrum met tal van restaurants of ontdek één van de vele andere culinaire parels. Geniet van een klassieke Amerikaanse burgers bij Hudson Bar & Grill, waan je voor even in Suriname bij Madame Jeanette of proef de authentieke Indiase keuken bij Roti Mahal. Voor elk wat wils!

Ontdek nog meer favoriete plekken in de omgeving.