Image

Porto: 102 koop-appartementen met uitzicht op het IJmeer en de DUINvallei

Bekijk het aanbod in de woningzoeker

Porto is het eerste gebouw in Kop Noord. De toren biedt ruimte aan 102 koopappartementen met een oppervlakte tussen de 90m2 en 203m2. Toekomstige bewoners kijken uit over het IJmeer, de haven en de DUINvallei waar je natuurlijk ook terecht kunt voor boodschappen, een glas wijn of een heerlijke lunch.

Op zaterdag 1 april ben je tussen 11.00 uur en 14.00 uur welkom in het informatiecentrum aan de Duinstraat 31 om op een vrijblijvende manier meer te weten te komen over Porto. Ben jij erbij?

 nieuwbouw almere duin porto

 Image

 Image

 Image

 Image

Eén met de natuur

Wakker worden met de opkomende zon. De eerste boten glinsteren op het water, sportievelingen maken hun rondje door de duinen. Jij geniet vanaf het balkon van het prachtige uitzicht. Dit is Porto: het nieuwe woongebouw in Kop Noord van DUIN. Met 102 luxe koopappartementen verdeeld over 24 woonlagen een eyecatcher in het natuurlijke landschap van Almere. Zie je jezelf al zitten? De prijzen variëren van €500.000,- oplopend tot € 1.450.000,- v.o.n. voor het schitterende penthouse in de kroon. De prijzen zijn inclusief één (of voor de dubbellaagse penthouses twee) parkeerplaats(en).

De woontoren wordt dichtbij het water gebouwd en krijgt een natuurlijke uitstraling. De terrassen, buitenruimtes en raamopeningen lijken te zijn uitgehold uit de stenen massa. De onderste verdiepingen gaan met hun zandkleurig metselwerk optisch op in de duinen. Ze worden vervaardigd van hoogwaardige duurzame bakstenen, die er steeds mooier uit zullen gaan zien naar mate ze ouder worden.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Duurzaam

Porto wordt het eerste gebouw in DUIN dat binnen de BENG-eisen (Bijna Energie-Neutrale Gebouw) is ontworpen. Concreet betekent BENG dat je woont in een appartement zonder gasaansluiting en met zeer goede isolatie. De woningen beschikken dan ook over minimaal energielabel A+. Dit scheelt flink op je energierekening. Bovendien draagt het bij aan extra comfort in de woning: de temperatuur is stabiel, de lucht vers en de geluidsoverlast vrijwel nihil.

Inspiratie van de architect: Porto


 Image

In het kort:

  • 102 koopappartementen met een oppervlakte tussen de 90m2 en 204m2;

  • Vanafprijs: € 500.000,- VON incl. één parkeerplaats
  • In de kroon vind je twee schitterende dubbellaags penthouses van 145m2 en 203m2;

  • Ontworpen binnen de BENG-eisen waardoor de woningen beschikken over minimaal energielabel A+;

  • Uitzicht op het IJmeer en op de  DUINvallei.

 


 Image

Meer weten?

FAQ

Ontdek veelgestelde vragen én antwoorden over Porto.

FAQ Porto

Downloads

Of ontdek diverse downloads, zoals de brochure, prijslijst en toelichting op inschrijving.

Downloads


 Image

 nieuwbouw almere duin

 Image

 Image

 Image

 nieuwbouw almere duin

 Image

Over DUIN

Porto verrijst in DUIN, een bijzondere nieuwbouwwijk in Almere Poort, niet ver van Amsterdam. In het nieuwe woongebied is een uniek duinlandschap aangelegd. Hier vind je duinen van wel tien meter hoog, rustgevende bossen, prachtige wandelpaden en een heerlijk strand. DUIN is unieke plek om te wonen. Je bent omringd door natuur, maar tegelijkertijd dichtbij alle voorzieningen die je nodig hebt. In en rondom de DUINhal – de centrale ontmoetingsplek van de wijk – vind je een supermarkt (uitgeroepen tot de mooiste, nieuwe supermarkt van 2022!), restaurants, een sportschool, yogastudio, kinderopvang en nog veel meer.  Je hoeft de wijk niet uit om in je dagelijkse benodigdheden te voorzien. Benieuwd naar de verhalen uit DUIN?

Lees de DUINkrant.