Image

Porto: 102 koop-appartementen met uitzicht op het IJmeer en de DUINvallei

Deze winter zal Porto in verkoop gaan: het eerste gebouw in Kop Noord! De toren biedt ruimte aan 102 koopappartementen met een oppervlakte tussen de 90m2 en 205m2 en zal 23 verdiepingen tellen. Toekomstige bewoners kijken uit over het IJmeer, de haven en de DUINvallei waar je natuurlijk ook terecht kunt voor boodschappen, een glas wijn of een heerlijke lunch. Lees meer.


 Image

Eén met de natuur

De woontoren wordt dichtbij het water gebouwd en krijgt een natuurlijke uitstraling. Hij zal ogen als een opstapeling van grote natuurlijke stenen van verschillende grootte, die boven de duinen uitstijgen. De terrassen, buitenruimtes en raamopeningen lijken te zijn uitgehold uit de stenen massa. De onderste verdiepingen gaan met hun zandkleurig metselwerk optisch op in de duinen. Ze worden vervaardigd van hoogwaardige duurzame bakstenen, die er steeds mooier uit zullen gaan zien naar mate ze ouder worden.


 Image

Duurzaam

Porto wordt het eerste gebouw in DUIN dat binnen de BENG-eisen (Bijna Energie-Neutrale Gebouw) is ontworpen.


 Image

In het kort:

  • 102 koopappartementen met een oppervlakte tussen de 90m2 en 205m2;

  • In de kroon vind je twee schitterende dubbellaags penthouses van 145m2 en 205m2;

  • Ontworpen binnen de BENG-eisen;

  • Uitzicht op het IJmeer en op de  DUINvallei.

Interesse? Schrijf jezelf in!

Je ontvangt dan vanzelf bericht als de verkoop start. Voor vragen over de toekomstige verkoop kan je terecht bij Sense Vastgoed via info@sensevastgoed.nl.