Dichtbij strand, water, bos en duinen...

DUIN is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek. Direct aan het IJmeer, met zicht op Amsterdam, is een uniek stuk stad gemaakt in een nieuw duinlandschap. Met echte duinen tot wel 10 meter hoog, bossen en stranden. Met een jachthaven en een levendige boulevard met appartementen, winkels, en restaurants. Volop ruimte dus om te wonen, ondernemen en recreëren.

 

Dichtbij de natuur

DUIN is een plan vol contrasten; druk en rustig, beschut en in de wind, natuurlijk en stedelijk.  In DUIN zijn veel dingen net wat anders dan normaal. Het is er niet zo aangeharkt, maar een tikje ruig. Dus geen saaie grijze stoeptegels, maar schelpenpaadjes, hoogteverschillen en slingerende woonstraten.  Of wat dacht je van wonen te midden van een haast sprookjesachtig bos? Of je nu kiest voor een woning in de duinen, in de bossen of aan de haven: in DUIN is de natuur altijd dichtbij. En dit alles op schelpworp afstand van Amsterdam.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Dichtbij strand, water, bos en duinen…

DUIN is een beleving op zichzelf. Dit unieke woon- en werkgebied wordt met de grootste zorg opgebouwd: over elke zandkorrel en houtsnipper is nagedacht. Hierdoor ademt het hele gebied ‘DUIN’: het openbaar gebied, de woningen, de beplanting en zelfs de schuttingen. De huizen en commerciële ruimtes worden gemaakt van natuurlijke materialen en met kleurstellingen die passen bij het natuurlijke landschap. Er is goed nagedacht over flexibiliteit, bergruimte en uitbreidbaarheid. Kortom, in DUIN kun je jaren vooruit!

Ontspannen ondernemen op een unieke locatie op 20 minuten van Amsterdam? Voor iedere ondernemer is DUIN een buitenkans. Klik hier voor meer informatie.

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Recreëren, wonen en werken…

In deze setting van bos, duinen en strand is er niet alleen ruimte voor woningen, maar ook voor vertier, winkelen, werken en ondernemen. Bedrijven als het maritieme trainingscentrum CSmart, het openluchttheater Vis-a-Vis en het telecombedrijf Voiceworks hebben zich al in het gebied gevestigd. In het hart van DUIN is de DUINhal gevestigd. Met een supermarkt, horeca en verschillende winkels kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen.  Daarnaast vind je bij het strand en de jachthaven, het stedelijke deel van DUIN. Hier komen comfortabele en moderne appartementen met een uniek uitzicht over het IJmeer. Bovendien komen hier nog meer winkels, horeca en andere voorzieningen.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 almere duin kopen koophuis huren appartement koopappartement marina muiderzand

Vakantiegevoel

Woon je in DUIN dan is het elke dag een beetje vakantie. Met het bos, strand en tal van leuke hotspots op loopafstand is het hier elke dag genieten. Zeilliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij jachthaven Marina Muiderzand – de perfecte uitvalbasis naar het IJsselmeer of de Randmeren. Liever zonnen of een stevig wandeling maken aan het strand? Almeerderstrand is een mooi kustgebied op schelpworp afstand van DUIN waar je cultuur, watersport en verschillende horecagelegenheden vindt.

Enthousiast? Schrijf jezelf in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe woonprojecten, commerciële ruimtes en nieuws uit de omgeving.