almere duin hotspots

Hotspots

In DUIN ervaar je elke dag het vakantiegevoel. De verschillende strandpaviljoens dragen hier ongetwijfeld een behulpzaam schelpje -eh- steentje aan bij. Maak kennis met een aantal favorieten om Almere.


 harbor house almere duin

Harbor House

“Come in hungry, leave happy”, zo luidt het motto van Harbour House. Hier kun je niet alleen terecht voor een heerlijke lunch of diner, maar ook gezellig borrelen met vrienden of je buren. Schijnt de zon? Strijk dan neer op het terras met een schitterend uitzicht op de jachthaven. Eén ding is zeker: je kunt hier op en top genieten!

Adres: Marinaweg 4


 sun runners almere duin hotspot

Sun Runners

Ervaar het ultieme leven aan de marina bij Sun Runners. Hier kun je genieten van het uitzicht op Pampus, Muiderberg en de Sky Line van Amsterdam. Ga gezellig wat borrelen aan de bar of toost vanaf één van de twee terrassen op de schitterende zonsondergang. Als dat het vakantiegevoel niet compleet maakt, weten wij het ook niet meer.

Adres: IJmeerdijk 20

Bekijk de locatiekaart voor een handig overzicht van alle locatievoorzieningen in DUIN en omgeving.


 steel creek almere duin almeerderstrand

 steel creek almere duin almeerderstrand

 steel creek almere duin almeerderstrand

 steel creek almere duin almeerderstrand

Steel Creek

Wonen aan het strand. Leuk. Maar dat kan natuurlijk niet zonder strandtent. Dat dachten horeca-ondernemers Ton en Arjan ook. Ze bouwden strandtent ‘Steel Creek’ waar je puur en echt kunt genieten. Of je nu zin hebt om avondvullend te borrelen of overdag zin hebt om gezellig met je vrienden bij te kletsen: Steel Creek is onder DUINbewobers een absolute favoriet.

Adres: IJmeerdijk 3


 poortdok almere duin hotspot

Poortdok

In het hart van Nederland gelegen op het Almeerderstrand vind je Strandrestaurant Poortdok. Hier kun je niet alleen terecht voor een heerlijke lunch of diner, maar ook wanneer je graag een groots event wilt organiseren. Bovendien heb je vanuit Poortdok een schitterend uitzicht over het IJmeer. Slecht weer?  Geen probleem. Binnen is het heerlijk toeven bij de openhaard.

Adres:  IJmeerdijk 1

Nieuwsgierig naar meer hotspots in DUIN en omgeving die je niet mag missen? Je leest hier alles over Almere – een stad die barst van de potentie en waar altijd wel iets is te beleven.