Image

De eerste inschrijving van dertig kavels in Kreekbos Zuid is gesloten! Project Aan De Kreek is een bijzondere kans om je eigen droomwoning te ontwerpen én te bouwen middenin een boslandschap! En dat op loopafstand van de duinen en het strand van DUIN.


 Image

 Image

Aan de Kreek

De kavels bevinden zich in het oorspronkelijke Muiderbos, langs een kronkelend beekje. Je woont hier straks letterlijk tussen en onder de bomen. De toekomstige woningen dienen straks dan ook naadloos op te gaan in hun omgeving. Om dit te bereiken is er een speciaal kavelpaspoort opgesteld, waarin alle voorwaarden staan vermeld die van toepassing zijn. De kavels variëren in grootte van 339 tot 536 m² met prijzen vanaf 244.000 v.o.n. De kavels kennen allemaal een bouwzone en een landschapszone. De woningen mogen maximaal 300 m² BVO zijn.

Let op: de inschrijving is gesloten. Mocht er een kavel beschikbaar komen, dan zullen wij de volgende kandidaat van de lotingslijst of reservelijst hiervoor benaderen. Wil je op de hoogte blijven van alle toekomstige projecten van DUIN? Schrijf jezelf dan in voor de nieuwsbrief.


 Image

 Image

 Image

 Image

Architectuur

Natuurlijk heb je het liefst helemaal de vrije hand bij het ontwerpen van je eigen woning. In Aan de Kreek geldt echter wel één belangrijk uitgangspunt: de architectuur is ondergeschikt aan het landschap, evenals de woonomgeving. Denk hierbij aan ingetogen en bescheiden vormen in combinatie met eenduidig kleur- en materiaalgebruik. Een monolithisch uiterlijk is dan ook hét kenmerk voor alle toekomstige woningen op de kavels. Op deze pagina zie je hiervan enkele voorbeeldwoningen ter inspiratie.

“Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen woning in DUIN te ontwerpen en bouwen? De kavels van Aan de Kreek maken het mogelijk.”

Zelf bouwen; zo gaat dat!

Een kavel kopen en bebouwen is een bijzonder en intensief traject waar veel dingen aandacht vragen. Te denken valt aan het regelen van een financiering, verkrijgen van vergunningen, aansturen van architect en aannemer en ondertussen neem je vele grote en kleine beslissingen die allemaal te maken hebben met je toekomstige woning. Klik op het filmpje hiernaast om het hele proces te bekijken. Of bekijk de video op YouTube.


 Image

 Image

 Image

Hoe gaat de verkoop in zijn werk?

De inschrijving voor project Aan De Kreek is gesloten sinds 19 oktober om 12.00. Het loten gebeurt door de notaris. Ben je één van de ‘gelukkigen’ dan word je binnen een week gebeld en uitgenodigd voor een informatief gesprek. Na de eerste ronde worden de dan nog beschikbare kavels aangeboden op deze site. Op deze kavels kan dan direct worden ingeschreven. Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Het verkoopteam van DUIN is voor vragen te benaderen via info@duin.nl of bel naar 06-25 23 29 99.

Downloads Aan de Kreek

Hieronder vind je verschillende documenten voor Aan de Kreek. Te beginnen met de mooie brochure, waarin je alles leest over de kavels, zonnestudies. Maar ook de prijslijst en het stappenplan kun je hieronder downloaden

Brochure Aan de Kreek
Prijslijst
Stappenplan
Kavelkaart
Video over het koop- en bouwproces