Image

10 Jaar DUIN: lees de speciale DUINkrant

Hoera, DUIN bestaat 10 jaar! Om dit bijzondere jubileum te vieren, is er een échte DUINkrant gelanceerd. Bewoners ontvangen een papieren versie in de brievenbus. Gemist? Je kunt de DUINkrant ook digitaal lezen op onze website.

“Tien jaar geleden begonnen we met de eerste werkzaamheden voor DUIN. En we waren toen al een paar jaar bezig met planvorming! Nu is tien jaar een hele tijd, maar het gebied is dan ook onherkenbaar veranderd. Het grootste deel van DUIN is inmiddels klaar. En veel mensen hebben hier hun thuis gevonden”, vertelt Maarten Janssen, projectdirecteur van DUIN bij Amvest.

In de DUINkrant en in de speciale uitgave op de DUINhal vind je o.a. interviews met de ondernemers van DUINhal, Strandlab en architectenbureau ZUS , alles over het ontstaan van DUIN, de leukste horecagelegenheden in DUIN en omgeving en nog héél veel meer.

Download hier de digitale editie van DUINkrant

Download hier de speciale editie over de DUINhal