almere duin havana vrije sector huurappartementen

Wat komt eraan in DUIN?

Het gaat goed met DUIN! Zo goed zelfs dat alles tot nu toe verkocht is. Maar wees niet getreurd, want er komt meer aan. Naar welke nieuwe ontwikkelingen kan je alvast uitkijken?

Huurwoningen

Momenteel wordt er hard gebouwd aan Sydney; een iconische hoogbouw met 107 vrije sector huurappartementen met een uitzicht waar je u tegen zegt. De start van de verhuur van Sydney is in het voorjaar van 2020.

Wonen in Havana

Nog iets waar wij naar uit kunnen kijken: de 68 appartementen in woongebouw ‘Havana’. De verwachting is dat deze appartementen rond de zomer van dit jaar in de verkoop gaan. Je kunt kiezen uit 3-kamer appartementen van circa 90 m2 tot grote penthouses van maar liefst 189 m2. De buitenruimtes van deze appartementen zijn uiteraard gericht op zon, water en strand, met een prachtig uitzicht én nabij het bruisende DUINplein.

Vrije kavels en eengezinswoningen

In Kreekbos Zuid komen ook nog eens ongeveer 30 vrije kavels in de verkoop die volgens een ‘bospaspoort’ straks zelf bebouwd mogen worden. De verwachting is dat dit in mei of juni 2020 zal zijn. Daarnaast zijn er in Kreekbos Zuid nog 48 eengezinswoningen in ontwikkeling. Deze gaan naar verwachting eind 2020 in verkoop. Kreekbos Zuid is een deelgebied dat in drie leefklimaten wordt gerealiseerd; wonen aan de duindijk, wonen langs de beek en rondom de kreek.

Ondernemen in DUIN

Naast 3.000 woningen ontwikkelt Amvest 100.000 m² commercieel vastgoed, waaronder de nieuw te ontwikkelen Duinhal in DUIN. Van horecaondernemers, zzp’ers tot ondernemers in de sportindustrie – en alles wat ertussen zit: iedere ondernemer is welkom. Houd onze ondernemerspagina goed in de gaten!

Genoeg moois dus om naar uit te kijken. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes rondom het koopaanbod en andere ontwikkelingen in DUIN? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.