Image

Verhuur gestart: 107 vrije sector huurappartementen in Sydney

Schrijf mij in

Sydney

Aan het IJmeer, met Almere in de rug en met zicht op Amsterdam, daar vind je DUIN. Je kunt er wonen, werken en recreëren. In de duinen, in het bos, op het strand, op het water of in de stad. Met fabelachtige uitzichten is het in DUIN volop genieten.


 Image

Huurwoningen

Het is zover: de inschrijving voor de huurappartementen in Sydney is van start gegaan. De 107 appartementen van Sydney zijn verdeeld in een appartementgebouw van maar liefst 22 verdiepingen hoog. Aan het IJmeer, met Almere in de rug en met zicht op Amsterdam! Je kunt kiezen voor een drie- of vierkamerappartement met woonoppervlaktes die variëren van ca. 71 m² tot 129 m². En vanuit ieder appartement heb je een fantastisch uitzicht.

Vragen?

Neem contact op met Wooove door te mailen naar info@wooove.nl of bel 020 26 156 12.


 Image

 Image

 Image

Dit klinkt fantastisch!

De eerste toewijzingsronde heeft plaatsgevonden en er zijn een groot aantal kandidaten blij gemaakt met een voorlopige toewijzing. Wil jij in aanmerking komen voor een van de nog beschikbare appartementen? Bekijk dan het aanbod op de website en schrijf je in! Je wordt per e-mail benaderd als we je een woning voorlopig kunnen toewijzen! Wie weet mogen we jou dan binnenkort verwelkomen als nieuwe bewoner van Sydney.

Interesse? Schrijf jezelf hier in