Image

Woontoren Sydney, 107 vrije sector huurappartementen

Blijf op de hoogte

Sydney

Aan het IJmeer, met Almere in de rug en met zicht op Amsterdam, daar vind je DUIN. Je kunt er wonen, werken en recreëren. In de duinen, in het bos, op het strand, op het water of in de stad. Met fabelachtige uitzichten is het in DUIN volop genieten. DUIN wordt een uniek stuk stad in een nieuw duinlandschap. Met echte duinen tot wel 10 meter hoog, bossen en stranden. Met een jachthaven en een levendig DUINplein met appartementen, winkels, restaurants etc. Volop ruimte dus om te wonen, ondernemen en recreëren. Schrijf jezelf dan in voor onze nieuwsbrief.


 Image

Huurwoningen

Duin komt steeds dichterbij want er wordt hard gebouwd aan Sydney. De iconische hoogbouw in Duin die het beloofde uitzicht meer dan waar gaat maken! Je kunt nu al zien dat het 107 geweldige appartementen gaan worden.
We starten in het voorjaar van 2020 met de verhuur van Sydney. Wil je ook op de eerste rij genieten van Duin?  Abonneer je op onze nieuwsbrief. Wij zorgen er dan voor dat je als eerste op de hoogte bent van de huurwoningen in Sydney.

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox.