Image

“We wandelen in de pauze graag in het gebied.”

Almere DUIN is sinds maart 2023 de thuisbasis van SenS Online Solutions, het prijswinnende online marketingbedrijf gerund door de gebroeders Sluijter. Marcel Sluijter, mede-eigenaar van het bedrijf, deelde zijn ervaringen en inzichten over de bijzondere locatiekeuze. “Al onze klanten zijn aangenaam verrast door onze locatie.”

In 2008 begonnen de Sluijter broers hun avontuur op een zolderkamer, waar ze zich concentreerden op zoekmachineoptimalisatie. Ze hielpen klanten de top van zoekmachines te bereiken, een service die zo goed werd ontvangen dat het bedrijf al snel kon uitbreiden naar andere diensten. Anno 2023, nu een full-service marketingbureau, hebben ze een unieke locatie gevonden voor hun kantoor: DUIN in Almere, in het glazen pand aan de Verlengde Duinvalleiweg 102.

“We kozen voor de prachtige omgeving van DUIN”, legt Marcel uit. “Het kwam toevallig op ons pad toen we hoorden dat er ruimte vrijkwam in het gebouw. En met een uitzicht over de duinen en het water, wie kan dat nou weerstaan?” Hij voegt eraan toe: “We hechten veel waarde aan de omgeving waarin onze werknemers werken, en DUIN is daar perfect voor.”

Inspirerende werkplek

Almere DUIN biedt niet alleen een inspirerende werkplek, maar ook een levendige en actieve omgeving. Elk jaar houdt SenS Online Solutions de ‘SenS Fit Challenge’, een 8 weken durende sportuitdaging. Dit jaar werd het evenement gelanceerd in DUIN, en de omgeving bood talloze mogelijkheden voor de werknemers om actief te zijn, vooral met de eerste uitdaging: wie de meeste wandelkilometers kon afleggen. Zo konden de medewerkers op een leuke manier kennismaken met de omgeving DUIN.

“DUIN heeft zo’n prachtige omgeving dat onze werknemers graag in hun pauze een wandeling maken door het gebied”, zegt Marcel. Bovendien, met de nabijheid van lokale voorzieningen zoals Zuyder voor lunches en borrels, en Mint voor koffie, is de locatie niet alleen praktisch, maar ook aangenaam. “We hebben twee kleine hondjes waarmee we graag op het strand van DUIN lopen”, voegt hij eraan toe.

Flabbergasted

Het succes van SenS Online Solutions in DUIN is niet onopgemerkt gebleven. “Al onze klanten zijn aangenaam verrast door onze locatie”, zegt Marcel. “Ze staan versteld dat Almere dit te bieden heeft. Helemaal flabbergasted.” Ook halen ze klanten uit het gebied zelf. Zo kwamen DUINbewoners Pim en Cosmea van Stijlvol Wrappen in aanraking met het bureau door de locatie. Hier is nu een mooie samenwerking uit voortgekomen, waarbij Stijlvol Wrappen de keuken van Marcel heeft voorzien van een nieuwe look en SenS Online Solutions op zijn beurt de online marketing voor Stijlvol Wrappen verzorgt.

Niet alleen heeft de verhuizing naar DUIN SenS Online Solutions geholpen hun klanten en medewerkers te verrassen, maar het heeft het bedrijf ook nauwer verbonden met de stad. In 2022 werd SenS Online Solutions uitgeroepen tot onderneming van het jaar. Het is duidelijk dat de gebroeders Sluijter en hun team een prachtige balans hebben gevonden tussen het runnen van hun succesvolle onderneming en recreëren in dit bijzondere gebied.

Wil je niets missen over DUIN? Schrijf jezelf in voor de nieuwsbrief.