Image

Kijkmoment Havana: "Wauw, wat een uitzicht!"

Gehuld in fluoriserende hesjes, een paar bouwschoenen én helm stonden de toekomstige bewoners van Havana op donderdag 6 april klaar om hun woning te bekijken. Ondanks de regen was het enthousiasme voelbaar. Sommigen hielden hun rolmaat en notitieblok gereed om hun toekomstige stulpje zorgvuldig in te meten. Een aantal mensen zou zelfs voor de eerste keer hun woning zien. "Het uitzicht is echt ongekend."


 Image

Geen moment getwijfeld

“Mijn ouders wonen in San Francisco”, vertelt Sheila. “Hun uitzicht is zo mooi dat ik geen moment heb getwijfeld toen ik mezelf kon inschrijven voor Havana. Ik heb nu een driekamerappartement op de zesde verdieping. Perfect qua grootte voor mij en mijn dochter. En het is natuurlijk ontzettend handig dat ik zo dicht bij mijn ouders ga wonen.”

Ze kijkt reikhalzend uit naar de sleuteloverdracht in september en is niet de enige. Ook Tom en Peggy kijken uit naar hun stulpje in Havana. “Tom en Peggy, hè. Niet Tom en Jerry”, antwoordt Peggy met een lach wanneer ze zichzelf voorstelt. Het is voor Peggy de eerste keer dat ze het appartement bezichtigt. De vorige keer was ze op vakantie en ging Tom in zijn eentje. Eenmaal gearriveerd op ‘hun’ tiende verdieping is het even zoeken naar het juiste appartement. “Het is toch lastig, hè – nog zonder deuren en huisnummers”, lacht Tom. “Ah, hier is het!”


 Image

 Image

Ontzagwekkend uitzicht

Ze betreden een vierkamerappartement op het zuiden gericht. Vanuit de woonkamer hebben ze toegang tot het ruime balkon van wel zo’n 25m2 én een ontzagwekkend uitzicht op het IJmeer en de jachthaven. Peggy haalt diep adem als ze binnenkomt: “Wauw, wat een uitzicht!”, zegt ze enthousiast. “Dit is niet normaal, hè? Echt een panoramisch uitzicht.”

Tom is ook enthousiast: “De vorige keer stonden er nog geen muren. Dit geeft een veel beter beeld van wat het uiteindelijk gaat worden. Het is ruim, hè? En gelijkvloers. Daar ben ik heel blij mee. We wonen nu in een meerlaagse eengezinswoning. Met dit appartement zijn we voorbereid op de toekomst.”


 Image

 Image

Dansen op het balkon

Ze noemen de verbinding met de natuur een belangrijke reden om voor DUIN te kiezen. Evenals de verschillende dingen die te doen zijn in de omgeving. “Kijk, daar heb je het Almeerderstrand”, zegt Peggy, terwijl ze naar het strand wijst. “Daar worden af en toe festivals georganiseerd. Ik zie mezelf al helemaal meegenieten vanaf het balkon met een glas wijn in mijn hand. Ik heb er nu al zin in.” De toekomstige bewoner laat in haar enthousiasme wat dansmoves zien.

Tijdens een ronde langs de andere appartementen worden enthousiaste kreten afgewisseld met serieus gemompel. De meeste bewoners zijn te druk met inmeten om een praatje te maken. Ze laten wel vallen dat ze nu al onder de indruk zijn van het uitzicht en de nabijheid van het water. Het strand is letterlijk aan hun voeten.


 Image

 nieuwbouw almere duin porto luxe koopappartementen aan het almeerderstrand

 nieuwbouw almere duin porto luxe koopappartementen

Wil jij ook wonen in DUIN?

Er zijn nog enkele luxe koopappartementen beschikbaar in Porto, het eerste gebouw in Kop Noord.  Met 102 luxe koopappartementen verdeeld over 24 woonlagen een eyecatcher in het natuurlijke landschap van Almere. Zie je jezelf al zitten? De prijzen variëren van €500.000,- oplopend tot € 1.450.000,- v.o.n. voor het schitterende penthouse in de kroon. De prijzen zijn inclusief één (of voor de dubbellaagse penthouses twee) parkeerplaats(en).

Vertel me meer