Image

Een volledige gym voor iedereen

Aan de voet van woontoren San Francisco vind je Skyline Fitness. Een volledige gym, voor iedereen.

Op maat

Wie lekker fit wil zijn, hoeft zich daarvoor niet meer te verdiepen in trainingsschema’s. Bij Skyline Fitness gaat het allemaal digitaal en met slimme apparaten. De geavanceerde apparatuur van Technogym ondersteunt jouw proces en biedt je een virtuele personal trainer. Ben je lid, dan is er de mywellness app. Instructeurs geven je een op maat gemaakt trainingsschema en doen een lichaamsmeting op de bodyscan, die je terugvindt in diezelfde app. Je reserveert er ook voor de small group trainingen. Heb je weinig tijd of ervaring? Kies dan voor het Bio Circuit, welke wordt ingesteld op jouw lengte en kracht. Skyline Fitness biedt ook groepslessen aan: diverse soorten yoga, boxing en circuit trainingen. Zoek je het midden tussen trainen op apparaten en een groepsles? Doe dan een begeleide workout op de Omnia, een toestel voor functionele training.

En meer!

Je komt tot rust bij de koffiecorner of geniet je van een bezoek aan de sauna. Ook zijn er een fysiotherapeut, leefstijl coach en diëtist. Zij helpen je een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Klinkt dit goed? Kom dan langs voor een vrijblijvende training of rondleiding.

Het originele interview verscheen in een speciale uitgave van de DUINkrant over de DUINhal. Download ‘m hier.