Image

Relaxen onderaan San Francisco

“Een plek waar iedereen zich thuis kan voelen, een verzamelplek voor buurtbewoners, dagjesmensen die naar het strand van Almere DUIN komen: iedereen die graag even wil komen ontspannen.” Dat is Pier 39 Bar & Kitchen.

Sfeer

Of je er in je eentje komt om te flexwerken, met een date om een drankje te drinken of met vrienden om karaoke te zingen en sport te volgen op een aangenaam groot scherm; er is aan je gedacht. Als toevoeging op de leuke Bar & Kitchen bouwde eigenaar Geert Smid deze zomer een mooi terras. Smid: “We willen dat de sfeer ongedwongen is zodat iedereen zich welkom voelt. De open uitstraling van het interieur en personeel draagt hieraan bij. Maar het belangrijkste is toch wel de service en hoge kwaliteit. Daar krijgen we de meeste complimenten over en daar zijn we trots op!”

Zin

Heb je zin om iets leuks mee te maken? Een high wine of wil je meedoen aan een pubquiz? Houd dan hun socials in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Even langs lopen kan natuurlijk ook.

Het originele interview verscheen in een speciale uitgave van de DUINkrant over de DUINhal. Download ‘m hier.