Image

Heerlijks aan de haven

Een weids uitzicht, ruim terras met loungebanken, lekker eten en drinken en een tot in de puntjes verzorgd interieur. Het team van HarborHouse heeft gastvrijheid hoog in het vaandel.

Uitwaaien

Het restaurant kijkt uit over Marina Muiderzand en het IJmeer, en ademt dat vrije gevoel van uitwaaien op een boot of aan de kade. Dit wordt versterkt door het beleid dat werken op de laptop niet is toegestaan, tenzij je hier een aparte ruimte voor boekt. De ruimte van het restaurant is flexibel in te delen. In overleg plan je een borrel, meeting, walking dinner, trouwerij of feestje op maat. Voor groepen van 50 tot 200 man draait het team de hand niet om.

Menu

De kaart doet haar ligging aan de haven eer aan. Op het menu staan herkenbare gerechten van dagverse producten. Er valt voor ieder wat te kiezen. Je bent welkom voor een hapje of drankje, maar je kunt ook een avond lang komen tafelen. Onthaasten op een unieke locatie!

Het originele interview verscheen in een speciale uitgave van de DUINkrant over de DUINhal. Download ‘m hier.