Image

“Koffie, shoppen en meteen door naar het strand.”

“Als ik hier sta en om me heen kijk ben ik trots. Het is precies geworden wat ik voor me zag toen het hier nog een bouwplaats was: een speciaalzaak zoals in Hoorn, maar in alles mooier, ruimer en luxer”, aldus Kai van den Berg, eigenaar van VANDENBERG. Hij koos voor de DUINhal omdat het gebied hem inspireert. Lees snel verder.

Uitzonderlijk

VANDENBERG is al 40 jaar een begrip in Hoorn en ver daarbuiten. Wekelijks komen er mensen uit Duitsland en België voor advies en goede surfspullen. Zij komen nu ook naar DUIN.

Luxe locatie

Van den Berg: “Het kennisniveau van het personeel hier is net zo hoog als in Hoorn. Het verschil is dat we daar op een industrieterrein zitten; hier op een luxe locatie. We werken samen met brasserie-restaurant Zuyder; een prachtig horecabedrijf. Je kan in onze winkel koffie drinken, shoppen en daarna loop je meteen met je nieuwe gear naar het strand!”

Het originele interview verscheen in een speciale uitgave van de DUINkrant over de DUINhal. Download ‘m hier.