Image

“Onze gasten voelen dat we een hecht team vormen.”

Lekker in je vel zitten. Als er één ding bijdraagt aan een fris gevoel, dan is het wel een mooi geknipt kapsel. Verzorgd haar dat past bij je gezicht geeft je dat subtiele beetje glamour. Shirley van Dijk begrijpt hoe dit werkt. Deze zomer opende ze Salon Bloom in de DUINhal.

Hoge score

Het is haar tweede salon, ze runt ook Bibob in Almere Muziekwijk – goed voor 1.300 reviews met een gemiddeld cijfer van 9,5. Het geheim achter die hoge score? Van Dijk: “Luisteren is het allerbelangrijkst. Goed luisteren en goed doorvragen. We beginnen pas wanneer we een duidelijk beeld hebben van iemands wensen. Sfeer draagt ook bij. De nieuwe salon geven we met zorg vorm, in de kleuren van het duinlandschap, met een mooie waslounge en een barberzone.”

Team

“Onze gasten voelen dat we een hecht team vormen. We proberen het beste uit onszelf te halen door trainingen te volgen en elkaar te motiveren. En, ook niet onbelangrijk; we schenken goede koffie en thee. Zo creëren we een gevoel van warmte, luxe, professionaliteit en gezelligheid. Dat wordt gewaardeerd.” Van Dijk: “Bloom ademt een gevoel van luxe, klasse, vrijheid, ontspanning en professionaliteit. Het past bij ons, bij DUIN en bij onze gasten.”

Het originele interview verscheen in een speciale uitgave van de DUINkrant over de DUINhal. Download ‘m hier.