Image

“Als tandarts bouw je een band met de mensen op.”

Vanaf september kun je in DUIN terecht voor tandheelkundige zorg voor het hele gezin. Steven, Jessica en Kevin Chin Jen Sem, twee broers en een zus, openden Valoris Tandartsen in de DUINhal. Lees hier het interview met hen.

De drie vormen een sterk team, vullen elkaar aan om hun gezamenlijk doel te realiseren: de inwoners van DUIN een onbezorgde en stralende glimlach te geven. Jessica: “Als tandarts is het mijn expertise een gebit zodanig op te knappen dat iemand weer vrij durft te lachen, of eindelijk weer pijnvrij kan kauwen.” De praktijk wordt een prettige plek, ingericht in de sfeer van DUIN.

Praktijkmanager Steven: “Wij komen uit het district Nickerie van Suriname. In het ressort Wageningen hadden onze ouders een supermarkt. De band die wij hadden met onze klanten was als die tussen buren; een informele en vriendschappelijke relatie. We hopen dat mensen in DUIN datzelfde gevoel bij ons zullen krijgen.” Jessica: “Ik vind het fijn dat je als tandarts een band met mensen opbouwt. Je ziet de meeste klanten elk half jaar, je ziet de kinderen opgroeien. Dat is heel leuk om te mee te maken.”

Het originele interview verscheen in een speciale uitgave van de DUINkrant over de DUINhal. Download ‘m hier.