Image

“Bij ons voelt het alsof je even in Japan bent."

Ook voor een stukje Japan kan je in de DUINhal terecht. Bij RamenRamen maken ze die typisch Japanse bouillon gevuld met noodles en smaakvolle, gezonde ingrediënten zoals miso en zeewier. Lees het interview met eigenaar Toan Trung Nguyen.

Inspiratie

Ramen is een heerlijk verwarmende maaltijdsoep, bereid door het team van RamenRamen – het eethuis van Toan Trung Nguyen. Nguyen: “Ik ben erg geïnspireerd door de Japanse cultuur en manier van leven en werken. Voor mij zijn smaak, kwaliteit, hygiëne en netheid absoluut prioriteiten.” Voeg daar doorzettingsvermogen aan toe: “Tussen de start en de naderende opening zaten twee zware covid-jaren. Er waren vaak momenten dat ik de handdoek in de ring wilde gooien. Dankzij de steun van mijn vrouw, onze ouders, familie en medewerkers heb ik de moed er in kunnen houden.”

“Ik ben erg geïnspireerd door de Japanse cultuur en manier van leven en werken.”

Waardevolle toevoeging

Gelukkig heeft hij volgehouden. RamenRamen is een waardevolle toevoeging aan het culinaire aanbod in Almere, dat vooral uit sushi, Europees eten, snackbars en lunchrooms bestaat. Trung: “Bij ons voelt het alsof je even in Japan bent, alsof je in een klein steegje ergens in Sapporo van een authentieke ramen aan het genieten bent, tot je voldaan en tevreden weer naar buiten stapt.”

Het originele interview verscheen in een speciale uitgave van de DUINkrant over de DUINhal. Download ‘m hier.