Valencia

Valencia

De luxe van wonen aan het strand!

Het strand als voortuin, dat geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Plus: het prachtige uitzicht over het IJmeer tot aan de horizon. Valencia is een uniek gebouw met 58 luxe appartementen, gesitueerd op dé toplocatie van DUIN: pal aan het strand. Met de Marina Muiderzand en het levendige Duinplein voor de deur.

Button soon

Altijd vakantie

Met een uitzicht als dit, voelt iedere dag als vakantie. En de mogelijkheid om direct uit huis zó het strand op te lopen, is nergens mee te vergelijken. Thuiskomen in DUIN betekent echt volkomen ontspannen.

valencia1

 Zomers, speels en dynamisch Valencia

Speelsheid, variatie en kwaliteit, dat is wat Valencia uitstraalt. Zandgeel en schelpenwit van kleur, één met de schittering van het water en de helderheid van het duinzand. Met de kenmerkende, verspringende balkons als eyecatcher heeft elk appartement een eigen oriëntatie op de omgeving. Kies welk uitzicht het beste bij jou past.

Valencia komt met 15 bouwlagen bovenop de DUINhal, waar straks winkels en horeca worden aangeboden. De appartementen variëren in grootte van 81, 89, 96 en 185 vierkante meter en de verkoopprijs is vanaf € 289.500,- v.o.n. Een parkeerplaats en (fietsen)berging in de ondergelegen garage is hierbij inbegrepen. De woningen worden voorzien van een luxe greeploze eiland- of hoekkeuken met Siemens apparatuur. Ook de badkamers zijn luxueus uitgevoerd: standaard is een inloopdouche met Easydrain, dubbele wastafel en tegelwerk van Villeroy & Boch. Daarnaast beschikt het merendeel van de appartementen over een ligbad.

valencia4

Meer informatie

Op zaterdag 3 november is het Open Huis in DUIN. Je bent op deze dag tussen 10:00 en 14:00 uur welkom aan Duinstraat 27 & 31 te Almere om je uitgebreid te laten informeren over Valencia en de brochure + prijslijst op te halen.

Inschrijven

Je hebt tot dinsdag 13 november 12.00 uur de tijd om je in te schrijven voor jouw favoriete woning in Valencia. Na de inschrijving vindt er een loting plaats via de notaris. Schrijf je nu in voor een appartement in Valencia!