San Francisco

San Francisco

Lucht, licht en luxe, dat is wat San Francisco uitstraalt.

Schelpenwit van kleur, één met de schittering van het water en de helderheid van het duinzand. Hier woon je breeduit, in een luxueus appartement inclusief ruim terras en een oogverblindend uitzicht. Life on the beach, op een exclusieve plek in Nederland.

De verkoop is gestart. Bekijk de beschikbare appartementen in de woningzoeker of neem contact op met het verkoopteam.

img3

Klunder Architecten: “DUIN staat voor leven aan het strand”

Dat maakt het vakantiegevoel belangrijk in de architectuur van het project, en dus ook bij San Francisco. Het gebouw straalt dat straks ook uit. Het heeft de allure van een luxe seaside residence. De buitenkant is uitgevoerd in wit stucwerk, waardoor het een echte blikvanger aan het water is.”

DUIN, een unieke ontwikkeling

Wie er voor het eerst komt, voelt het meteen: DUIN is een uniek woongebied. De verschillende delen hebben ieder hun eigen woonkarakteristieken, maar ademen allemaal hetzelfde vakantiegevoel. DUIN staat voor ruimte, licht en lucht.

img1
img2

Het hart van DUIN

San Francisco is gelegen in Kop Zuid, het bedrijvige hart van DUIN. Het middelpunt is het levendige Duinplein, dat geheel in de stijl van DUIN ontworpen is. Hier vind je straks kantoren, winkels, horeca-zaakjes, een grote supermarkt en een ondergrondse parkeergarage.

Frontrow, met uitzicht op de horizon

Het mooiste aan San Francisco is ontegenzeggelijk: het uitzicht. Maar ook de afwerking staat voor comfort, kwaliteit en ruimte. In San Francisco is het daarom geweldig wonen. Alle appartementen worden op hoog niveau afgewerkt. Binnen heerlijk licht en buiten een ruim terras of balkon.

img3
img4

Hoogwaardige afwerking

De appartementen van San Francisco zijn allemaal hoogwaardig afgewerkt met complete keuken en badkamer, een eigen vaste parkeerplaats, diverse bergingen, video-intercom en elektrische toegangsgdeuren.

Ben je geïnteresseerd in San Francisco of DUIN in zijn algemeen, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Inschrijving is digitaal mogelijk via deze link. De inschrijving sluit op zondag 29 april 23.59uur.