open dag DUIN

Open Huis

Naar over ons

DUIN is echt. Hoe kom je daar achter? Simpel, kom langs! Iedere eerste zaterdag van de maand -tenzij anders gecommuniceerd- organiseren we een Open Huis. Je kunt een aantal proefwoningen bekijken, praten met het DUIN team en – niet onbelangrijk – rondwandelen door de heerlijke én echte duinen!

Open Dag DUIN

Iedere eerste zaterdag van de maand -tenzij anders gecommuniceerd- is er een Open Huis in DUIN. Op deze dag ben je welkom van 10.00 tot 14.00 aan Duinstraat 27 & 31. In deze woning hebben wij voor jou alle informatie klaarliggen over onze koopwoningen zoals plattegronden, impressies, prijslijsten en sanitair- en keukeninformatie. Uiteraard zijn wij ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden over de appartementen en de wijze van inschrijven én natuurlijk om het Duingebied aan je te laten zien. Want DUIN moet je echt ervaren! 

Wat kan ik verwachten van een Open Huis in DUIN?
Logisch dat je nieuwsgierig bent naar wat je kunt verwachten op een Open Huis in DUIN! Om je een goed beeld te geven, kijk eens naar onderstaande video. Dit is een goede impressie van één van onze eerdere Open Dagen en hierdoor weet je precies wat je te wachten te staat.

Wanneer zijn de eerstvolgende Open Dagen in DUIN?
Wat leuk dat je binnenkort wilt langskomen in DUIN. Om het je wat makkelijker te maken hebben we de eerstvolgende Open Dagen in DUIN voor je op een rijtje gezet. Voor de duidelijkheid: de data die zijn doorgestreept zijn Open Dagen die al zijn geweest. Gelukkig is er iedere eerste zaterdag van de maand een Open Huis (tenzij anders gecommuniceerd), dus genoeg kansen om DUIN eens in het écht te ervaren. Je bent natuurlijk altijd welkom!
– Zaterdag 1 februari
– Zaterdag 7 maart
– Zaterdag 4 april
– Zaterdag 2 mei

Hoe zorg ik ervoor dat ik geen Open Dag in DUIN meer vergeet?
Wilt je maandelijks een melding krijgen van de Open Huis in DUIN? Schrijf je dan hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook meteen het laatste nieuws over DUIN en omgeving in je inbox. Handig!