open huis almere duin

Open Huis in DUIN: elke eerste zaterdag van de maand

DUIN is echt. Hoe kom je daar achter? Simpel, kom langs! Iedere eerste zaterdag van de maand -tenzij anders gecommuniceerd- organiseren we een Open Huis. Je kunt een aantal proefwoningen bekijken, praten met het DUIN team en – niet onbelangrijk – rondwandelen door de heerlijke én echte duinen!

Goed om te weten: er zal de komende tijd geen Open Huis in DUIN plaatsvinden. Zodra er weer nieuwe projecten in verkoop gaan en de overheidsmaatregelen het toelaten, zal het Open Huis weer plaatsvinden. Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Open Dag DUIN

Iedere eerste zaterdag van de maand -tenzij anders gecommuniceerd- is er een Open Huis in DUIN. Op deze dag ben je welkom van 10.00 tot 14.00 aan Duinstraat 31*. In deze woning hebben wij voor jou alle informatie klaarliggen over onze koopwoningen zoals plattegronden, impressies, prijslijsten en sanitair- en keukeninformatie. Uiteraard zijn wij ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden over de appartementen en de wijze van inschrijven én natuurlijk om het Duingebied aan je te laten zien. Want DUIN moet je echt ervaren! 

Wat kan ik verwachten van een Open Huis in DUIN?
Logisch dat je nieuwsgierig bent naar wat je kunt verwachten op een Open Huis in DUIN! Om je een goed beeld te geven, kijk eens naar onderstaande video. Dit is een goede impressie van één van onze eerdere Open Dagen en hierdoor weet je precies wat je te wachten te staat.

Wanneer zijn de eerstvolgende Open Dagen in DUIN?
Er zal de komende tijd geen Open Huis in DUIN plaatsvinden, omdat het woningaanbod is uitverkocht. Zodra er weer nieuwe projecten in verkoop gaan, zal het Open Huis weer plaatsvinden. Schrijf jezelf in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven

Hoe zorg ik ervoor dat ik geen Open Dag in DUIN meer vergeet?
Wilt je maandelijks een melding krijgen van de Open Huis in DUIN? Schrijf je dan hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook meteen het laatste nieuws over DUIN en omgeving in je inbox. Handig!