Image

Er zijn nog enkele prachtige koopappartementen met uitzicht op het IJmeer beschikbaar

Stijlvol en elegant. Dat is Havana. Van 3-kamer appartementen van circa 93 m2 tot grote penthouses van maar liefst 189 m2. Er zijn in Havana nog enkele koopappartementen beschikbaar. Deze appartementen hebben een schitterend uitzicht op het IJmeer én liggen aan het bruisende DUINplein.


 Image

Altijd vakantie

Dat is het gevoel als je in Havana woont. Niet alleen het uitzicht over het IJmeer zorgt voor dat gevoel. Ook het duinlandschap dat het gebouw omringt en het feit dat het strand aan het IJmeer bijna letterlijk aan je voeten ligt. Op het strand kun je altijd lekker uitwaaien, fijn wandelen en genieten van de zon. Een heerlijk hapje eten of een gezellig drankje is nooit ver weg, want Havana is direct gelegen aan het bruisende DUINplein. Havana is een icoon in het hart van DUIN. De bouw start in juni ’21.

In dit stijlvolle en elegante gebouw zijn nog enkele appartementen beschikbaar:

 • Bouwnummer  4:
 • Gelegen op de eerste verdieping
 • Oppervlakte 172m2
 • Met complete badkamer en luxe keuken
 • Voorzien van drie slaap/werkkamers
 • Inclusief twee parkeerplaatsen
 • Zonnige buitenruimtes van ruim 30m2
 • VON-prijzen: € 757.000

Download de brochure van Havana

“Wonen aan het strand óf genieten van de gezelligheid van het DUINplein? Als bewoner van woongebouw Havana hoef je niet te kiezen.”


 Image

 Image

Dichtbij de jachthaven, het strand én het DUINplein

Wonen aan het strand of genieten van de gezelligheid van het DUINplein? Als je in één van de 68 koopappartementen in Havana woont, dan hoef je niet te kiezen. Havana vormt met haar 21 verdiepingen samen met de andere woongebouwen in Kop Zuid de skyline van DUIN. Je kunt kiezen uit 3-kamer appartementen van circa 93 m2 tot grote penthouses van maar liefst 189 m2. De buitenruimtes van deze appartementen zijn uiteraard gericht op zon, water en strand. Met een prachtig uitzicht op het IJmeer én nabij de jachthaven en het bruisende DUINplein.

Eersterangs

Bij het ontwerp van Havana draait alles om het uitzicht van en naar het IJmeer. In Havana zit je eersterangs! De ranke puntvorm van de woontoren zorgt ervoor dat er ook zichtlijnen blijven vanuit de achterliggende woontorens.

Maar er is meer. Terwijl het uitzicht verbluffend is, kun je vanuit elk appartement optimaal genieten van de zon. Hoewel het strand aan je voeten ligt, hoef je dus eigenlijk de deur niet uit. De buitenruimtes bevinden zich allemaal binnen het ranke volume: zo heeft weer en wind minder invloed op het wooncomfort en zit je altijd beschut.

Luxe afwerking

De badkamer van het appartement is luxueus uitgevoerd. De wanden zijn tot het plafond betegeld met Mosa Residential tegels. Er is een brede wastafel met twee kranen en een douchehoek met Easydrain-goot. Elk appartement beschikt bovendien over een open en ruim opgezette, greeploze SieMatic keuken. Deze is standaard uitgerust met een 5-pits inductiekookplaat, een kunststenen aanrechtblad en Siemens inbouwapparatuur (vaatwasser, koel-/vriescombinatie, combi-oven/magnetron). Een Quooker maakt jouw keuken helemaal compleet.


 Image

In het kort:

 • Nog maar enkele van de 68 koopappartementen in woongebouw Havana beschikbaar;
 • De woonoppervlakte varieert van 3-kamerappartementen van circa 93 m2 tot penthouses à 189 m2;
 • Vanaf circa € 391.400,- tot circa € 1.000.000+  incl. luxe keuken, badkamer en 1 parkeerplaats (2 parkeerplaatsen voor de 4 grootste appartementen);
 • Gelegen in Kop Zuid – deelgebied van het unieke project DUIN;
 • De balkons hebben een zonligging op het zuidoosten, het zuiden of westen;
 • Parkeer je auto op je persoonlijke parkeerplaats onder het gebouw;
 • Vrij uitzicht over het IJmeer;

Naar de woningzoeker

Hoe werkt het inschrijven?

Via de woningzoeker zijn de plattegronden van de beschikbare woningen beschikbaar. De woningen zijn ook terug te vinden in de brochure die u hier kunt downloaden. Heeft u interesse in een van deze woningen? Dan kunt u zich via de woningzoeker inschrijven. Uw contactgegevens komen dan bij de makelaar terecht waarna zij contact met u kunnen opnemen. U kunt daarnaast ook zelf contact opnemen met info@duin.nl of bellen met Sense Vastgoed via 020 471 19 04

Zoek het perfecte appartement

In de woningzoeker hieronder kun je kijken welk appartement in Havana het best bij jou past. Je kunt per verdieping bekijken welke appartementen er zijn, klik op het appartement naar keuze en alle extra informatie verschijnt vanzelf in beeld. Weet je welke woning je wilt? Dan klik je via dat appartement op 'ik wil deze woning' en dan verschijnt het inschrijfformulier.

Downloads Havana

Hieronder vind je verschillende documenten voor Havana. Te beginnen met de mooie brochure, waarin je alles leest over de woningen, de buitenruimtes, de afwerking en veel meer. Maar ook de prijslijst en de technische omschrijving kun je hieronder downloaden.

Brochure Havana
Technische omschrijving Havana