Image

Verkoop gestart: 68 prachtige koop-appartementen met uitzicht op het IJmeer

Stijlvol en elegant. Dat is Havana. Van 3-kamer appartementen van circa 93 m2 tot grote penthouses van maar liefst 189 m2: Havana biedt 68 koopappartementen met een schitterend uitzicht op het IJmeer én gelegen aan het bruisende DUINplein. Het is op dit moment niet meer mogelijk om je in te schrijven.


 Image

Altijd vakantie

Dat is het gevoel als je in Havana woont. Niet alleen het uitzicht over het IJmeer zorgt voor dat gevoel. Ook het duinlandschap dat het gebouw omringt en het feit dat het strand aan het IJmeer bijna letterlijk aan je voeten ligt. Op het strand kun je altijd lekker uitwaaien, fijn wandelen en genieten van de zon. Een heerlijk hapje eten of een gezellig drankje is nooit ver weg, want Havana is direct gelegen aan het bruisende DUINplein. Havana is een icoon in het hart van DUIN.

Update: de inschrijving voor Havana was open tot 9 november 12.00 uur. Heb je je hiervoor ingeschreven, dan loot je mee voor de eerste toewijzingsronde. De loting wordt notarieel gedaan en je wordt op de hoogte gehouden.

Download de brochure van Havana

“Wonen aan het strand óf genieten van de gezelligheid van het DUINplein? Als bewoner van woongebouw Havana hoef je niet te kiezen.”


 Image

 Image

Dichtbij de jachthaven, het strand én het DUINplein

Wonen aan het strand of genieten van de gezelligheid van het DUINplein? Als je in één van de 68 koopappartementen in Havana woont, dan hoef je niet te kiezen. Havana vormt met haar 21 verdiepingen samen met de andere woongebouwen in Kop Zuid de skyline van DUIN. Je kunt kiezen uit 3-kamer appartementen van circa 93 m2 tot grote penthouses van maar liefst 189 m2. De buitenruimtes van deze appartementen zijn uiteraard gericht op zon, water en strand. Met een prachtig uitzicht op het IJmeer én nabij de jachthaven en het bruisende DUINplein.

Stijlvol en elegant Havana

Bij het ontwerp van Havana draait alles om het uitzicht van en naar het IJmeer. In Havana zit je eersterangs! De ranke puntvorm van de woontoren zorgt ervoor dat er ook zichtlijnen blijven vanuit de achterliggende woontorens.

Maar er is meer. Terwijl het uitzicht verbluffend is, kun je vanuit elk appartement optimaal genieten van de zon. Hoewel het strand aan je voeten ligt, hoef je dus eigenlijk de deur niet uit. De buitenruimtes bevinden zich allemaal binnen het ranke volume: zo heeft weer en wind minder invloed op het wooncomfort en zit je altijd beschut.

Luxe afwerking

De badkamers van de appartementen zijn luxueus uitgevoerd. De wanden zijn tot het plafond betegeld met Mosa Residential tegels. Er is een brede wastafel met twee kranen en een douchehoek met Easydrain-goot. Alle appartementen hebben een open en ruim opgezette, greeploze SieMatic keuken. Deze is standaard uitgerust met een 5-pits inductiekookplaat, een kunststenen aanrechtblad en Siemens inbouwapparatuur (vaatwasser, koel-/vriescombinatie, combi-oven/magnetron). Een Quooker maakt uw keuken helemaal compleet.


 Image

In het kort:

  • 68 koopappartementen in woongebouw Havana;
  • De woonoppervlakte varieert van 3-kamerappartementen van circa 93 m2 tot penthouses à 189 m2;
  • Vanaf circa € 391.400,- tot circa € 1.000.000+  incl. luxe keuken, badkamer en 1 parkeerplaats (2 parkeerplaatsen voor de 4 grootste appartementen);
  • Gelegen in Kop Zuid – deelgebied van het unieke project DUIN;
  • De balkons hebben een zonligging op het zuidoosten, het zuiden of westen;
  • Parkeer je auto op je persoonlijke parkeerplaats onder het gebouw;
  • Vrij uitzicht over het IJmeer;

Naar de woningzoeker

Hoe werkt het inschrijven?

Als je je via de woningzoeker inschrijft voor een woning in Havana vóór 9 november 12.00 uur, dan ben je er zeker van dat jouw gegevens worden meegenomen in de eerste lotingsronde. Bij de inschrijving kun je tot 5 bouwnummers opgeven als voorkeur. Let op: je kunt je per huishouden maar één keer inschrijven. Wanneer je meerdere inschrijvingen doet wordt je uitgesloten voor de loting. Het loten gebeurt door de notaris. Ben je één van de ‘gelukkigen’? Dan word je binnen een week gebeld en uitgenodigd voor een informatief gesprek. Na de eerste ronde worden de dan nog beschikbare woningen aangeboden op de website. Voor deze woningen kun je je dan direct inschrijven. Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Zoek het perfecte appartement

In de woningzoeker hieronder kun je kijken welk appartement in Havana het best bij jou past. Je kunt per verdieping bekijken welke appartementen er zijn, klik op het appartement naar keuze en alle extra informatie verschijnt vanzelf in beeld. Weet je welke woning je wilt? Dan klik je via dat appartement op 'ik wil deze woning' en dan verschijnt het inschrijfformulier. Denk ook na over eventuele alternatieven, want om meer kans te maken op een woning kun je 5 voorkeuren insturen.

Downloads Havana

Hieronder vind je verschillende documenten voor Havana. Te beginnen met de mooie brochure, waarin je alles leest over de woningen, de buitenruimtes, de afwerking en veel meer. Maar ook de prijslijst en de technische omschrijving kun je hieronder downloaden.

Brochure Havana
Prijslijst Havana
Technische omschrijving Havana
Aanbiedingsbrief