Image

Feestelijke bijeenkomst kopers Porto & Aan de duin

Het was een feestelijke dag in DUIN! Op woensdag 31 januari werd er bij het nieuwe restaurant Dunes een speciaal evenement georganiseerd om de toekomstige bewoners van de projecten Aan de Duin en Porto te verwelkomen in het gebied. Er werd samen met wethouder Julius Lindenbergh van Bouwen, Wonen en Bereikbaarheid in Almere geklonken op dit nieuwe hoofdstuk in DUIN.

We willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan dit speciale evenement. Voor een sfeerimpressie van het evenement nodigen we je graag uit om de fotogalerij te bekijken.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Het evenement werd verder verrijkt door de aanwezigheid van zandtovenaar Gert van der Vijver, die met zijn zandschetsen een bijzondere bijdrage leverde aan de feestelijke bijeenkomst. Je vindt hieronder een impressie van zijn werk…

Stel je voor: wakker worden met het geluid van ruisende duinen, je dag beginnen met een blik op een uitgestrekt waterlandschap en de avond afsluiten onder een hemel die in vuur en vlam staat door de ondergaande zon. Dit kan jouw leven zijn in DUIN – een plek waar elk detail van de omgeving bijdraagt aan jouw gevoel van rust en ruimte. Voor wie interesse heeft in een woning binnen de projecten Aan de Duin of Porto, zijn er nog mogelijkheden.