Image

“Het is mijn jeugddroom om aan het water te wonen”

Als moeder van twee volwassen zoons heeft Denice (46) al vanaf haar jeugd altijd gedroomd van wonen aan het water. Deze droom komt binnenkort uit, in Almere DUIN, waar ze een appartement gekocht heeft in Porto met zicht op het IJmeer. “Ik zie mezelf al helemaal zitten.”

Jaren geleden, toen Denice hoorde over de plannen voor Almere DUIN, kreeg ze een visie van het leven aan het strand – iets waar ze altijd naar verlangd had. Denice vertelt: “Als jong meisje was ik al verliefd op tv-series die zich afspeelden in L.A., met die mooie huizen aan het water. Maar wonen aan het water was voor mij onbetaalbaar.” 

Later als ik groot ben

Toen de plannen voor Almere DUIN concreet werden, hield ze het unieke gebied nauwlettend in de gaten. “Eerst was het nog boven mijn budget en had ik twee tienerzonen,” herinnert Denice zich. “Ik hield me vast aan mijn droom en dacht opnieuw: ‘later als ik groot ben’.”

Na een periode van ongeduldig wachten, werd haar geduld eindelijk beloond. Denice: “Ik werk bij een bank als accountmanager voor multinationals en één zoon woont inmiddels uit huis. Toen Porto voorbij kwam, wist ik: dit is mijn kans.” Denice schreef zich in voor een Type A1 appartement en tot haar grote vreugde, werd haar aanvraag geaccepteerd.

Perfecte combinatie

Het unieke concept van Almere DUIN maakt het gebied zo aantrekkelijk voor Denice. Ze omschrijft het als “San Francisco meets New York meets beach.” Voor haar betekent het de perfecte combinatie van de stedelijke energie en de rust en ruimte van het strand. “Het is the best of both worlds”, vindt de Almeerse. 

 Image

 

Het appartement zelf heeft ook veel te bieden. Denice’s nieuwe woning is een Type A1 appartement. Dit appartement beschikt over twee slaapkamers, een moderne keuken en een woonkamer met een prachtig uitzicht op het IJmeer. “Ik zie mezelf al helemaal zitten,” zegt Denice met een glimlach. “Lekker op mijn balkon, luisterend naar het geroezemoes van beneden en genietend van het uitzicht op het IJmeer. Elk jaargetijde is hier mooi. Ik kijk ernaar uit om het hele jaar door te genieten van deze plek.”

(Meer)waarde

Een ander groot voordeel van wonen in Almere DUIN is de nabijheid van Amsterdam. Denice kan binnen 18 minuten van haar deur naar haar werk reizen. “Dat is toch niet normaal?”, zegt Denice enthousiast. “Het is zo dichtbij Amsterdam. Een aantal collega’s wonen in Amsterdam, maar zij betalen al snel een ton meer voor dezelfde oppervlakte én moeten ook nog erfpacht betalen. Je krijgt in Porto zoveel meer waarde voor je geld.” 

Met fonkelende ogen en een glimlach die haar opwinding verraadt, is het duidelijk dat Denice enorm uitkijkt naar de oplevering van haar nieuwe woning: “Het is een droom die uitkomt.” En inderdaad, in Almere DUIN en in het prachtige woongebouw Porto, lijkt haar droom werkelijkheid te worden.

Wil je niets missen over DUIN? Schrijf jezelf in voor de nieuwsbrief.