Image

“Ik wil de buurtmakelaar van DUIN worden”

Daniëlle Smink (32) woont samen met haar vriend (42) en dochter Mila (3) in Noorderduin. Na jarenlang voor grote makelaardijen gewerkt te hebben, opende ze vorig jaar haar eigen makelaarskantoor. Haar ambitie? Dé buurtmakelaar van DUIN worden. "DUINbewoners verlaten DUIN zelden, maar trekken veelal naar een ander deelgebied. Dat zegt veel positiefs over de buurt."

In 2018 ontvingen Daniëlle en haar vriend de sleutels van hun woning in Noorderduin. De natuurlijke opzet van het gebied, sprak hen meteen aan. “Het gebied is ruim op gezet. De verschillende hoogtes, zand en beplanting, geven direct een vakantiegevoel”, vertelt Daniëlle.

Droom verwezenlijken

Daniëlle droomde jarenlang van een eigen makelaarskantoor. Het gebied én dochter Mila inspireerde haar om deze droom te verwezenlijken. Daniëlle: “Ik wilde meer regie hebben over mijn tijd. Met een kleintje is het fijn om flexibel te kunnen zijn. Als het zonnig is, kunnen we nu samen een strandwandeling maken. Natuurlijk moet je dit werk wel in de avonduren of in het weekend inhalen, maar dat doe je dan voor jezelf.”

“Het gebied is ruim op gezet. De verschillende hoogtes, zand en beplanting, geven direct een vakantiegevoel.”

Als makelaar komt Daniëlle inmiddels al bij veel DUINbewoners over de vloer. Als verkoop- en aankoopmakelaar, maar ook als taxateur. Ze heeft inmiddels veel DUINbewoners geadviseerd bij het verkopen en kopen van een huis. “DUINbewoners verlaten DUIN zelden, maar trekken veelal naar een ander deelgebied.”

Dorpsgevoel

Ook Daniëlle herkent zich als blije bewoner in dit beeld. “Ik woon met ontzettend veel plezier in DUIN. Het is een bijzonder gebied met speciale regels, maar je kunt het met geen andere plek vergelijken. De gezelligheid die in het gebied heerst, doet het aanvoelen als een klein dorp. De ondernemers gunnen elkaar ook ontzettend veel.”

 Image

“Het geeft ontzettend veel rust om hier te wonen.”

Volgens de makelaar is Almere DUIN het ‘paradepaardje’ van Almere. Mét reden. Daniëlle: “DUIN is zo uniek. De kronkelende schelpenpaden, de verbinding met het water… Het is net een vakantiepark. Het geeft ontzettend veel rust om hier te wonen.”

Buurtmakelaar

Als trotse DUINbewoner is Daniëlle de makelaar bij uitstek om het gebied onder de aandacht te brengen. Ze heeft naar eigen zeggen bovendien veel enthousiasme, passie en geduld. Daniëlle: “Ik snap als geen ander hoeveel energie en emotie het aankoopproces van een woning kost. Ik zie het echt als mijn taak om mensen te ontzorgen. Ik adviseer en ik heb het geduld om dingen drie keer uit te leggen. Zelfs vijf keer. Ik denk graag mee met mijn klanten.”

“Ik zie het echt als mijn taak om mensen te ontzorgen.”

Haar cliënten zijn in ieder geval ontzettend enthousiast over Daniëlle. “Daniëlle is erg professioneel en doet haar uiterste best om een zo’n breed mogelijk publiek te trekken”, zo is te lezen in één van de reviews. “Ze heeft veel verstand van het gebied. Bij een volgende huis schakel ik haar zeker weer in!” Een andere cliënt schrijft: “Als buitenlandse klanten hadden we geen eenvoudig eisenpakket. Daniëlle heeft ons fantastisch begeleid en bleef steeds onze belangen behartigen.”

Heb je ook verkoopplannen of heb je hulp nodig bij de aankoop van een nieuwe woning of taxatie? Ga voor meer informatie naar sminkmakelaardij.nl. Je kunt Daniëlle ook vinden op Instagram.