Image

Patty Brard gaat verhuizen naar DUIN

Presentatrice Patty Brard gaat samen met haar man Antoine én hondjes verhuizen naar DUIN. "We zijn helemaal over the moon."

Een kopje suiker lenen bij de buren? Het kan binnenkort zomaar gebeuren dat Patty Brard de deur opent. De presentatrice heeft namelijk aangekondigd met haar man en hondjes te verhuizen naar DUIN. “Yessss! Het is officieel! We gaan verhuizen naar Almere Duin! Kleiner maar toch heerlijk vrij!”, zo schrijft ze enthousiast in haar post op Instagram.

Constante vakantiegevoel

Patty is nu al laaiend enthousiast over de omgeving: “In de duinen, vlakbij ’t strand en de jachtwerf! Heerlijk voor de hondjes en een top combinatie met Ibiza! Het constante vakantiegevoel!”

Dat mensen vandaag de dag dan ook nog vooroordelen hebben over Almere, begrijpt ze niet. Ze schrijft: “Vooroordelen zijn zo 2001! En Duin is 15 minuten van Hilversum en 15 minuten van het stadshart Amstelveen. En 1 afslag na Muiderberg!”

Paleis(je)

Het moge duidelijk zijn: Patty Brard kijkt nu al uit naar de verhuizing. “Wij zijn er zooooooo gelukkig mee en gaan er een paleisje van maken!”, zo sluit ze haar bericht af. Benieuwd naar haar woning? De presentatrice deelt ‘een voorproefje’ van haar nieuwe optrekje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patty Brard (@pattybrard)

Wil je niets missen over DUIN? Schrijf jezelf in voor de nieuwsbrief.