Ed Slooten - DUINhal

'We moeten het samen doen'

Ed Slooten, ondernemer in hart en nieren, opent 13 oktober een broodnodige supermarkt in DUIN. De supermarkt krijg een prominente plek in de DUINhal. Zo’n unieke locatie vraagt om een unieke supermarkt. Ed past er met zijn visie prima tussen; hij heeft flinke plannen met ‘zijn’ PLUS, de DUINhal en de buurt.

Ed heeft al supermarkt in Amsterdam. Deze runt hij met zijn kinderen – Kevin en Naomi – én zijn broer Dennis. Hartstikke gezellig, maar er was behoefte aan wat meer ademruimte. ‘Anders krijgen we te veel actie in de winkel,” lacht Ed. Met een bijzonder plan in zijn hoofd ging Ed op zoek naar een geschikte locatie voor een tweede winkel. Die vond hij in DUIN. Dus blijft zijn broer Dennis in Amsterdam en komt Ed naar DUIN. Maar het familiegevoel neemt Ed mee. ‘Het is fijn dat er dingen met de buurt mogelijk zijn, we moeten het samen doen’.

PLUS briljant 2.0

DUIN is natuurlijk een unieke locatie, daar hoort een unieke supermarkt bij. Ed heeft er een antwoord op. De ‘PLUS briljant 2.0’. Het woord ‘supermarkt’ doet het eigenlijk geen eer aan. Het wordt een plek voor de buurt. Daarom komt er een kookstudio waar de BSO gebruik van gaat maken, een restaurant, een afhaalcorner en meer.

 Image

Strandleven

Er is ook gedacht aan de passanten die van de boulevard naar het strand lopen. Wil je een pizzaatje eten op het strand en wat koude biertjes mee? Geen probleem. Via een app kun je bestellen, dan krijg je een warme pizza en een bucket koude biertjes met ijs mee. Perfect voor op het strand of voor mensen die onderweg zijn.

Blijf je liever even tafelen? Dan kun je terecht in de aansluitende DUINkamer. In dit restaurant vind je voor ieder wat wils met een ontbijt, lunch, diner, borrel en een zonnig terras buiten.

 Image

Warm welkom

Of Ed het spannend vindt om een winkel te openen in een gebied waar nog gebouwd moet worden? Zeker niet. ‘We zetten zoiets unieks neer dat we vanaf het begin af aan drukte gaan creëren.’ Ook goed om te weten: 13 oktober gaat de PLUS open en kun je genieten van alle heerlijke producten én het warme welkom wat zo goed past bij DUIN.

Abonneer jezelf ook op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Woon jij al in DUIN en lijkt het je leuk om hier meer over te vertellen? Stuur een mailtje naar info@duin.nl o.v.v. ‘DUIN aan het woord’!