Suzanne

“Elke dag voelt als vakantie”

Suzanne (35) woont samen met haar partner in Noorderduin. De zoons van haar partner wonen half bij hen en half bij hun moeder. “Iedereen heeft nu een plekje voor zichzelf, dat is fantastisch voor de harmonie.”

Als Suzanne in haar eigen woorden mag omschrijven hoe het wonen in DUIN bevalt, is het “Facking gruwelijk!” Sinds augustus wonen zij en haar partner in hun nieuwe huis. “We zijn van ver gekomen en hadden nooit gedacht dat we hier ooit zouden kunnen wonen. Ik heb vanwege mijn werk als danseres in New York gewoond en mijn partner heeft helaas een tijdje in zijn auto moeten wonen. Toen we elkaar leerden kennen en samen gingen wonen, merkten we dat het huis echt te klein werd met twee jongens van 14. Iedereen had gewoon een eigen kamer nodig. Dat we nu hier wonen, hadden we nooit durven dromen.”

 Suzanne

Meant to be

Suzanne en haar partner zijn met hun spontaniteit, gezelligheid en cijfers bij een makelaar binnengestapt waar naar hen werd geluisterd. “We zijn allebei zzp’ers waar dans de rode draad is en we runnen Static Entertainment. Als zelfstandig ondernemer is het vrij lastig om aan een huis te komen, maar er werd eindelijk naar ons geluisterd. Na veel bellen en mailen kregen we een telefoontje dat er een mondelinge opzegging was in DUIN. We konden het niet geloven: DUIN, waar voor ons gevoel alleen maar rijke mensen wonen. We zijn meteen gaan kijken en binnen een maand was het rond. Ik geloof niet in toeval, dus dit was meant to be.”

 Suzanne

Vakantie

“Al regent het, iedere dag voelt als vakantie! We zijn echte natuurliefhebbers en genieten ontzettend van de buurt. Vooral de dijk is een favoriet om even lekker uit te kunnen waaien.”

 Image

“DUIN is een wijk die je niet zo snel verwacht in een Urban-achtige wijk als Almere. Wanneer vrienden van ons hier komen, weten ze niet wat ze zien. Ook zij vinden het veel weg hebben van een vakantiepark.”

 Image

Fijn thuis

“Het allerfijnste aan DUIN is toch wel ons huis. We hebben een heel fijn huis en eindelijk een plek voor al onze werkspullen. Voorheen lagen onze spullen opgeslagen bij mijn moeder thuis, maar nu hebben we alles op één plek. Alle danskostuums, werkkleding en muziekinstallatie liggen bij elkaar. Dat zorgt voor zoveel rust. Ook onze achtertuin is een fijn plekje. We hebben een achtertuin op het zuiden, dus er is altijd zon. Dat, in combinatie met het strand dat zo dichtbij is, zorgt ervoor dat ik hier erg gelukkig ben.”

Abonneer jezelf ook op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Woon jij al in DUIN en lijkt het je leuk om hier meer over te vertellen? Stuur een mailtje naar info@duin.nl o.v.v. ‘DUIN aan het woord’!

Fotografie: Romario Doorson