barbara noorderduin

Barbara: “De hoogteverschillen en de schelpenpaadjes maken dit gebied echt uniek.”

Barbara (41) woont inmiddels alweer twee jaar met haar zoon en dochter in Noorderduin. “Voor de kinderen is het natuurlijk één grote zandbak.”

“Ik woonde eerst in Almere Poort. Toen ik daar net ging wonen, werden de eerste palen in DUIN net in de grond geslagen. Ik heb dit gebied dus vanaf het begin zien opbloeien”, vertelt Barbara. “Dat ik hier nu zelf woon is echt heel bijzonder.”

 barbara noorderduin

Liefde voor het strand

Barbara geniet dan ook met volle teugen van de omgeving. “Ik hou echt van het strand. Mijn kinderen en ik zijn hier dan ook regelmatig te vinden. Soms voor een wandeling, op warme dagen om even te zwemmen. Heerlijk vind ik dat.”

Haar kinderen genieten met volle teugen van DUIN. Het is voor hen natuurlijk één grote zandbak”, vertelt Barbara lachend. “Met het water maak je hen natuurlijk ook heel blij. En dan die open tuinen. Je merkt echt dat kinderen hierdoor makkelijker contact met elkaar maken.”

 Image

Verbonden door natuur

Wat DUIN onderscheid van andere gebieden? Daar hoeft ze niet lang over na te denken. “DUIN onderscheid zich echt in de manier hoe de huizen zijn opgesteld. Ze staan echt in verbinding met elkaar door de aanleg van het gebied: het zand, de duinen, het groen… De hoogteverschillen en de schelpenpaadjes maken dit gebied echt uniek. Het is niet het standaardplan wat je al zo vaak ziet. Dat het gebied zo open is, vind ik ook echt heel leuk.”

Ook is ze erg te spreken over haar mede-bewoners. “Het is heel leuk om in Noorderduin te wonen, juist omdat hier koop en huur door elkaar te vinden is”, aldus Barbara. “Dit maakt mensen die er wonen heel divers, wat mij erg aanspreekt.”

 barbara noorderduin

Interieuradvies op maat

Zelf is Barbara werkzaam als interieurstyliste wat goed van pas komt in een bloeiende omgeving als DUIN. “Ik heb altijd bij interieurzaken in het hogere segment gewerkt, maar ik heb ongeveer 4 jaar geleden besloten om voor mezelf te beginnen. Ik richt me voornamelijk op de inrichting van particuliere huizen. Dit kan het opstellen van een interieurplan zijn waarmee mijn klanten zelf aan de slag kunnen, of ze kunnen de inrichting volledig aan mij uitbesteden.”

Barbara kijkt er dan ook naar uit om aan de slag te gaan voor haar toekomstige buren. “Een gebied als DUIN biedt veel kansen. Een zorgvuldig gekozen interieur kan een bijzonder woonomgeving als DUIN enorm versterken. Ik houd mezelf warm aanbevolen als iemand hierin op zoek is naar een helpende hand.”

Abonneer jezelf ook op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Woon jij al in DUIN en lijkt het je leuk om hier meer over te vertellen? Stuur een mailtje naar info@duin.nl o.v.v. ‘DUIN aan het woord’!