almere duin de omgevingsapp

Tip: download De Omgevingsapp van DUIN

Woon je in DUIN of heb je hier onlangs een nieuwbouwwoning of appartement gekocht? Dan is De Omgevingsapp misschien wel iets voor jou. Via deze app op je telefoon blijf je heel eenvoudig op de hoogte van de bouwwerkzaamheden en andere belangrijke updates over dit gebied.

Aan de hand van korte berichten houden we je op de hoogte van relevante informatie over het project. Regelmatig plaatsen we een nieuwsbericht met foto in De Omgevingsapp met bijvoorbeeld een update over de voortgang van de bouw of een wegafsluiting. Ook laten we op De Omgevingsapp weten als er werkzaamheden zijn ingepland die mogelijk kunnen zorgen voor wat geluidsoverlast of een andere vorm van hinder. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een straat tijdelijk wordt afgesloten.

Heb je vragen of klachten over de bouw in DUIN? Of valt je iets op? Via De Omgevingsapp kun je ook een bericht sturen aan de Omgevingsmanager. De Omgevingsapp is gratis te downloaden in de Apple Store en de Google Play Store.