Image

Nieuws: start verkoop laatste fase DUIN Boomrijk tijdens Open Huis

Laatste fase DUIN Boomrijk

DUIN Boomrijk bestaat uit 173 eengezinswoningen gelegen in het oorspronkelijke Muiderbos, dat wordt getransformeerd tot een boomrijk woonlandschap. Luxe wonen met veel privacy staat hierbij centraal. Op zaterdag 7 september a.s. zal tijdens het Open Huis (10.00 – 14.00 uur, Duinstraat 27 & 31) de laatste fase in de verkoop gaan.

Het betreft een totaal van 33 eengezinswoningen in hofje 10 en 12. Zowel rijwoningen, 2-onder-1 kap woningen als vrijstaand. Tijdens het Open Huis kan de brochure, prijslijst én meer informatie over de inschrijving worden opgehaald. De inschrijving zelf is volledig digitaal en is mogelijk vanaf zaterdag 7 september via duin.nl. De inschrijving sluit op maandag 16 september om 12:00 uur.

Vogelvlucht Hof 10

Vogelvlucht Hof 10

Vogelvlucht Hof 12

Vogelvlucht Hof 12

Waipoua en Humboldt

Nieuw in de laatste fase van DUIN Boomrijk zijn de Waipoua en Humboldt woningen. Deze zijn bijna identiek aan de Fontainebleau en Sagano woningen, maar hebben een breedtemaat van 5,10m i.p.v 5,40m. Dit maakt het prachtige rijwoningen van 129 en 152 m2 groot.

Humboldt DUIN Boomrijk impressie

Type Humboldt

Humboldt DUIN Boomrijk impressie

Type Humboldt

type Waipoua DUIN Boomrijk

Type Waipoua

type Waipoua DUIN Boomrijk

Type Waipoua

Goed om te weten: in een bouwblok zitten 2 Waipoua en 2 Humboldt woningen. Beide woningen hebben hoge raampartijen en  openslaande deuren naar het 4 meter diepe terras. De prijzen van deze woningen zijn vanaf € 383.000,- VON, inclusief luxe keuken en badkamer.

Interesse? Je bent op zaterdag 7 september a.s. tussen 10:00 en 14:00 welkom aan Duinstraat 27 & 31 of schrijf jezelf vanaf deze datum in middels de woningzoeker. Let op: de inschrijving sluit op maandag 16 september om 12:00 uur.