Image

Nieuws: na de zomer is de start verkoop laatste fase DUIN Boomrijk

Stel je voor: na een lange hectische dag stap je in de auto. Alleen al de gedachte dat je bijna thuis bent doet je direct ontspannen. Na enige tijd zie je vanuit je ooghoek de glooiende duinen opduiken, met daarachter het bos. Jouw bos. Even besef je weer hoe uniek dit is. Want waar in Nederland kun je nu in zo’n mooie, boomrijke omgeving wonen?

duin boomrijk hof 10 12 almere duinduin boomrijk hof 10 12 almere duin

Bosgevoel

Je rijdt door het duinlandschap dat geleidelijk overgaat in een klein bebost gebied. Langs veertig jaar hoge, oude eiken, bewaard gebleven uit het oorspronkelijke Muiderbos. Als je het raam iets opendoet, ruik je de heerlijke frisse geur van de bomen. Nu daalt de rust van het bos op je neer. Stapvoets rijd je over de bosweg, en dan het smalle pad op richting jouw hofje.

duin boomrijk hof 10 12 almere duinduin boomrijk hof 10 12 almere duin

Knus

Terwijl je de auto voor je huis parkeert, kijk je even op: de schoorsteen rookt tevreden, de haard brandt. Je stapt uit en hoort je kinderen buitenspelen – ze rennen door de roodgele bladeren achter het terras. Je groet de buurman die wat brandhout uit zijn woodshed haalt en jou gelijk ook wat geeft. Dan steek je de sleutel in het slot van je voordeur. Je bent thuis.

duin boomrijk hof 10 12 almere duin duin boomrijk hof 10 12 almere duin

Toekomstige buren

De afgelopen periode gingen al verschillende fases van DUIN Boomrijk in de verkoop. Verschillende families en koppels hebben inmiddels getekend voor hun woning in DUIN Boomrijk. Wil jij de volgende zijn die tekent voor een woning in DUIN Boomrijk? Na de zomer gaat de laatste fase van Boomrijk, hof 10 en 12, in de verkoop.

Niets missen? Abonneer jezelf op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Dan ontvang je het laatste nieuws in je inbox. Waar je ook bent.