Image

DUIN aan het woord: José Mulder

duin aan het woord jose 1

“Hé mam, kom ook hier wonen!”

“Mijn zoon woonde al een tijdje in Noorderduin tot hij op een dag zei: ‘Hé mam, waarom kom je hier ook niet wonen?’”, vertelt José. “Op dat moment had ik echter nog een koophuis in Almere.” Het toeval wil dat haar dochter dit met liefde wilde overnemen. “Dat was natuurlijk heel grappig! Nu woont mijn dochter in ons voormalige huis en woon ik hier.”

duin aan het woord jose 2 duin aan het woord jose 3

Kleinkinderen

Tref je José aan in DUIN dan is de kans dan ook groot dat ze met een kleinkind rondwandelt. “Het is heerlijk om zo dichtbij mijn kinderen en kleinkinderen te wonen. Mijn kleindochter gaat bijvoorbeeld naar school op de Zeeraket en komt vaak na schooltijd direct naar mij toe. Ook pas ik regelmatig op. Het is fijn dat dat kan.”

duin aan het woord jose 4 duin aan het woord jose 6

Almeerderstrand

Verder is José naar eigen zeggen gek op het strand en het water. Ze is vaak te vinden op het Almeerderstrand. En natuurlijk op haar eigen stukje DUIN. “Het gebied is zo ruim opgezet. Dat is heerlijk. Het is echt dat vakantiegevoel.” Ook de hoogteverschillen in Noorderduin maakt het gebied voor haar heel bijzonder. “Je kijkt niet makkelijk bij elkaar naar binnen. Dit biedt privacy zonder gevoel van vrijheid te verliezen.”

duin aan het woord jose 5

Gezelligheid

Net als buurvrouw Thea is ook José erg te spreken over de gemoedelijkheid van het gebied. “Ik heb veel contact met de buren”, beaamt ze. “Ik denk dat dit te wijten is aan het open karakter van de tuinen. Er is hierdoor meer overloop. Hoe leuk is het dat ik nu met de buurvrouw gezellig in de tuin zit? Daar geniet ik wel echt van.”

Lijkt het jou ook leuk om in DUIN te wonen? Bekijk hier het huidige woningaanbod. Abonneer jezelf ook op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Woon jij al in DUIN en lijkt het je leuk om hier meer over te vertellen? Stuur een mailtje naar info@duin.nl o.v.v. ‘DUIN aan het woord’!

duin aan het woord jose 7