Image

DUIN aan het woord: Thea Kramer

“Onze zoon had Noorderduin gezien op het internet”, vertelt Thea over haar eerste kennismaking met DUIN. “Het sprak ons meteen aan en we besloten contact op te nemen met het DUINteam.” Toen er zelfs nog een hoekwoning beschikbaar bleek te zijn, wisten de twee: deze kans konden ze niet laten gaan. “Het is fantastisch om hier te wonen!”

duin aan het woord thea 3

duin aan het woord thea 7

Vakantiegevoel

Als we Thea vragen naar de reden wat wonen in DUIN zo bijzonder maakt, klinkt het antwoord ons inmiddels bekend in de oren: “Het vakantiegevoel”, zegt Thea lachend. “Het verbaast me niks dat iedere bewoner dit zegt. Je hebt hier alle ruimte. De hoogteverschillen maken het helemaal af.” Het is een heel verschil met waar Thea en haar man eerst woonden: “We woonden eerst aan de straat. Dit is natuurlijk veel beter.”

duin aan het woord thea 4 duin aan het woord thea 5

Zonaanbidder

Thea geniet volop van de omgeving van DUIN. “We gaan vaak naar Almere Haven. Heerlijk om daar te zitten. Al gaan mijn man en ik ook graag naar Harbour House. Het terras is gelegen op de zon en je kijkt daar natuurlijk heerlijk uit op het water.” Al zit Thea minstens net zo graag in haar eigen tuin. “Onze tuin is gelegen op het zuidwesten, dus we genieten de hele middag van de zon. En dankzij het hoogteverschil kijk je niet direct bij een ander in de tuin.”

duin aan het woord thea 6

Gezellige buurt

Ook is Thea erg te spreken over het contact met de buren. “Door het open karakter van DUIN, maak je veel makkelijker contact”, beaamt ze. Het is dan ook geen zeldzaam tafereel dat ze bij de buurvrouw in de achtertuin zit. “Gezellig toch? Soms wip ik bij haar aan en soms staat ze zelf in de achtertuin. Het goede contact maakt het extra fijn om hier te wonen.”

Lijkt het jou ook leuk om in DUIN te wonen? Bekijk hier het huidige woningaanbod. Abonneer jezelf ook op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Woon jij al in DUIN en lijkt het je leuk om hier meer over te vertellen? Stuur een mailtje naar info@duin.nl o.v.v. ‘DUIN aan het woord’!