Image

DUIN aan het woord: Jessica Carciotto

Jessica Carciotto almere duin aan het woord

Eén kans

Jessica Carciotto woonde al 20 jaar met haar dochter in Amsterdam-West toen het ineens begon te kriebelen. “We wilden graag verhuizen, maar tijdens het bezichtigen kwamen we er al snel achter dat we graag voor een nieuwbouwproject wilden gaan”, aldus Jessica. Via Facebook kwamen de twee in aanraking met DUIN. “Almere heeft ons nooit aangesproken, maar dit project leek ons zo bijzonder dat we een kijkje moesten nemen.”

Jessica Carciotto almere duin aan het woord

‘Wauw, wat een vakantiegevoel!’

Tijdens het Open Huis maakten ze kennis met het gebied. “Ik dacht meteen: wauw, wat een vakantiegevoel!”, aldus Jessica. “We raakten vervolgens aan de praat met iemand van het DUINteam en op de maquette konden we zien welke fases in aanbouw waren. We besloten toen te kiezen voor hof 5 in Zuiderduin. We zouden dan nog wel zeker anderhalf jaar op onze woning moeten wachten, maar we wisten direct dat dit het waard zou zijn.”

Jessica Carciotto almere duin aan het woord

Alle ruimte

Wat DUIN zo bijzonder maakt, heeft Jessica tal van redenen voor. “De wisselende hoogtes, de openheid van het gebied, het speelse karakter…” Dat het project zich in Almere bevindt, hebben de twee zich dan ook direct bij neergelegd. “Waar vind je nou een bijzondere locatie tegen zo’n prijs in Amsterdam?”, aldus Jessica. “Bovendien hebben mijn katten hier alle ruimte. Ik heb er inmiddels vijf.”

Jessica Carciotto almere duin aan het woord

jessica 3

Dat de katten aan ruimte geen gebrek hebben, blijkt wel uit het feit dat ze zelfs hun eigen kamer hebben. “De zolderverdieping is van hen”,  aldus Jessica. “Het zijn allemaal katten met een rugzakje, dus hier kunnen ze zich terugtrekken maar ook spelen.”

Jessica Carciotto almere duin aan het woord

Onderneming aan huis

Ook heeft Jessica haar eigen onderneming aan huis: een medische pedicure. “Het is heel fijn dat deze woning hiervoor de ruimte biedt”, vertelt Jessica. “Mijn klantenkring wordt steeds groter.” Hoewel haar dochter binnenkort gaat verhuizen, ziet Jessica zichzelf niet snel vertrekken. “Ik heb het hier enorm aan mijn zin!”

jessica 7

 

Lijkt het jou ook leuk om in DUIN te wonen? Bekijk hier het huidige woningaanbod. Abonneer jezelf ook op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Woon jij al in DUIN en lijkt het je leuk om hier meer over te vertellen? Stuur een mailtje naar info@duin.nl o.v.v. ‘DUIN aan het woord’!