Image

DUIN aan het woord: Victor Mackaij

Opgegroeid in de duinen

“Ik ben opgegroeid in de buurt van Zandvoort”, vertelt Victor Mackaij (61) over zijn band met de duinen. “Daar heb ik tot mijn achttiende gewoond. Ik heb sindsdien altijd gezegd dat ik weer terug zou gaan naar de duinen. Nooit gedacht dat ik in Almere zou neerstrijken, maar dankzij DUIN is mijn visie om op een dag weer in de duinen te wonen werkelijkheid geworden.”

Victor Mackaij DUIN aan het woord

Open karakter

“Mijn vrouw en ik waren één van de eersten die in dit gebied zijn komen wonen. De opzet van het duingebied sprak ons direct aan. Niet alleen het duinlandschap, maar vooral ook het open karakter van dit gebied. Zo zijn er geen schuttingen, waardoor je hier direct heel vrij woont. Het duinlandschap zorgt er op natuurlijke wijze voor dat je niet bij elkaar naar binnen kijkt. Zo houd je echt je eigen stukje DUIN.”

Victor Mackaij DUIN aan het woord

Luxe uitstraling

“Toen we voor het eerst in aanraking kwamen met dit gebied, stond er nog slechts één blok met huizen”, vertelt Victor over zijn eerste kennismaking met DUIN. “De woningen spraken ons echter vanaf het eerste moment aan. Het zijn ruime, en goed opgezette woningen. Een mooi ontwerp en goed geïsoleerd. Hierdoor krijgt het huis meteen een open en luxe uitstraling.”

Victor Mackaij DUIN aan het woord

Interieurstyliste

“Dat is eigenlijk te danken aan mijn vrouw”, geeft Victor toe. “Ze is interieurstyliste en is verantwoordelijk geweest voor zowel het concept als de uitvoering van ons interieur. De verbinding met de natuur staat hierbij voorop.”

Victor Mackaij DUIN aan het woord

Verbinding met de natuur

“Ik merk dat ik door hier te wonen veel sneller naar buiten ga”, vertelt Victor over wonen in DUIN. “Je wandelt zo de natuur in. In de zomermaanden ga ik bijvoorbeeld graag met mijn vrouw naar het Almeerderstrand, maar ook in de winter trek ik er graag op uit. Dan ga ik bijvoorbeeld wandelen in het bos. Ik heb het hier erg naar mijn zin!”

Wil jij ook in DUIN wonen? Neem dan contact met ons op. Abonneer jezelf ook op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Woon jij al in DUIN en lijkt het je leuk om hier meer over te vertellen? Stuur een mailtje naar info@duin.nl o.v.v. ‘DUIN aan het woord’!