Image

Start verkoop appartementen Valencia

Pak je agenda. Zaterdag 3 november start namelijk de verkoop van de appartementen in gebouw Valencia, gelegen in Kop-Zuid van DUIN. Valencia komt met 15 bouwlagen bovenop de DUINhal, waar straks winkels en horeca worden aangeboden. Valencia ligt direct aan het IJmeer. Vanuit Valencia heb je een schitterend uitzicht over het water, het strand, de marina, de duinen en de bossen.

Speelsheid, variatie en kwaliteit, dat is wat Valencia uitstraalt. Zandgeel en schelpenwit van kleur, één met de schittering van het water en de helderheid van het duinzand. Met de verspringende balkons als eyecatcher, heeft elk appartement een eigen oriëntatie op de omgeving. Kies welk uitzicht het beste bij jou past.

De appartementen variëren in grootte van 81, 88, 96 en 185 vierkante meter en de verkoopprijs is vanaf € 289.500,- (inclusief parkeerplaats) v.o.n. De woningen worden voorzien van een luxe eiland- of hoekkeuken en een badkamer van Villeroy & Boch.

valencia1

Meer informatie 

Op zaterdag 3 november is het Open Huis in DUIN. Je bent op deze dag tussen 10.00 en 14.00 uur welkom aan Duinstraat 27 en 31 te Almere om de uitgebreide brochure en prijslijst van Valencia op te halen. Natuurlijk delen we ook alle ins & outs over de inschrijfprocedure. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen: inschrijven voor de appartementen van Valencia verloopt volledig digitaal via duin.nl.

Inschrijven

Vanaf de start verkoop heb je tot dinsdag 13 november 12.00 uur de tijd om je in te schrijven voor jouw favoriete woning in Valencia. Na de inschrijving vindt er een loting plaats via de notaris. Schrijf je hier in voor een appartement in Valencia.

Geen updates missen over DUIN? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.