Image

De inschrijving voor San Francisco is van start!

De inschrijving verloopt volledig online. Je vindt een appartementenzoeker op de website waarmee je per laag het appartement kan verkennen. Je kunt daarnaast ook je voorkeuren aangeven om een passend appartement te vinden. Vanuit de appartementenzoeker kun je je inschrijven.

Goed om te weten: je kunt je op maximaal drie voorkeursappartementen inschrijven. Dit doe je in een eigen online omgeving. Hier maak je een account aan waar je tot de sluitingsdatum jouw drie voorkeuren (bouwnummers) in aan kunt geven. Let op: wil je je voorkeuren wijzigingen? Bel of mail dan met het verkoopteam DUIN, wij kunnen je hierbij helpen. Onze contactgegevens vind je onderaan dit artikel.

img3

Loting
Om iedereen een gelijke kans te bieden, vindt er een loting plaats. De projectnotaris PVM-notarissen stelt daarvoor een lotingslijst vast. Na de loting wordt er op basis van je eerste voorkeurnummer toegewezen. Als je ingeloot bent, nemen wij binnen een week telefonisch contact met je op om een afspraak met de woonadviseur in te plannen. Tijdens de afspraak wordt het appartement, het gebouw en de omgeving aan je toegelicht. Vanaf de afspraak heb je een week bedenktijd, ze zgn optieperiode, om te besluiten of je overgaat tot koop van het appartement.

Uitgeloot, toch nog een kans…?
Nadat we per bouwnummer twee kandidaten van de lotingslijst hebben gecontacteerd, wordt de lotingslijst niet meer gebruikt. Wij zullen een nieuwsbrief versturen met de dan nog beschikbare appartementen. Je kunt je alsnog als geïnteresseerde aanmelden voor één van de dan nog beschikbare appartementen. Je interesse maak je kenbaar via de email of kun je telefonisch aan ons doorgeven.

Brochure?
Heb je nog geen gelegenheid gehad om een brochure op te halen? Geen probleem, vanmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur en maandag tussen 17.00 en 18.00 kun je deze ophalen in de modelwoning op de Duinstraat 31. Brochures zijn te groot om per post te versturen.

Je vindt hier de appartementenzoeker. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons bereiken via 06-49202632 of via info@duin.nl.