Image

Nieuws: Eerste Open Huis van 2018

Zonnige dag

Met een heerlijk voorjaarszonnetje en dito temperaturen hadden we ons geen betere Open Huis kunnen wensen. Mede dankzij het prachtige weer is de start verkoop van San Francisco bij Poortdok dan ook heel goed bezocht. Honderden bezoekers zijn geweest om zich te laten informeren over de appartementen en de brochure in ontvangst te nemen.

Was je afgelopen zaterdag niet in de gelegenheid om langs te komen? Kom dan op maandag 9 april en  dinsdag 10 april langs bij de modelwoning van Duinstraat 31 om tussen 17 en 19 uur de brochure op te halen.

open huis DUIN poortdok almere

Bedrijvige hart van DUIN

Het onderwerp van gesprek tijdens het Open Huis was uiteraard de nieuwe woontoren San Francisco. Deze zal worden gebouwd in Kop Zuid, ook wel beter bekend als het bedrijvige hart van DUIN. De nieuwe woontoren in DUIN zal ruimte bieden voor verschillende, luxe appartementen waarbij comfort, kwaliteit en ruimte de rode draad zullen zijn. Het hoogtepunt? Dat is zonder twijfel het prachtige uitzicht op de haven en het volledige DUINgebied. Je vindt op onze website uiteraard meer informatie over deze bijzondere woontoren.

Let op: de inschrijving verloopt volledig digitaal. Zodra de inschrijving open is gesteld kunt u zich straks voor maximaal drie voorkeursappartementen aanmelden via onze website www.duin.nl. Hier maakt u een account aan waar u tot de sluitingsdatum wijzigingen in kunt aanbrengen.

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van het eerstvolgende Open Huis van DUIN of het laatste nieuws omtrent woontoren San Francisco dan wel DUIN Boomrijk. Schrijf jezelf dan in voor onze nieuwsbrief waarin we je maandelijks voorzien van de belangrijkste updates.