Image

Nieuws: start verkoop appartementen San Francisco

Appartementen San Francisco

Start verkoop tijdens Open Huis

Kom naar de start verkoop op zaterdag 7 april van 10.00 tot 14.00 bij PoortDok (IJmeerdijk 1a). De locatie is met vlaggen aangegeven en ligt direct tegenover Vis-a-Vis aan het strand van DUIN. Bovenaan de dijk is voldoende gelegenheid voor parkeren. Belangrijk: Tijd van aankomst is naar eigen voorkeur. De inschrijving voor de appartementen kan pas later en gebeurt digitaal. Meer informatie over de woontoren vind je hieronder.

Vrij uitzicht over het IJmeer

De nieuwe woontoren bestaat uit maar liefst 22 bouwlagen en 84 mooie ruime appartementen aan het IJmeer. De appartementen variëren in grootte van 98 m2 tot wel 164 m2 en worden voorzien van een luxe keuken en badkamer. Bovendien heeft elk appartement een mooie buitenruimte op de zon gelegen met vrij uitzicht over het IJmeer. Is dat niet heerlijk?

appartementen DUIN San Francisco

Voeten op het strand

Zoals je van DUIN gewend bent, sta je zodra je het gebouw uitloopt meteen met je voeten op het strand. Op de begane grond wordt horeca gevestigd, dus zelfs voor een hapje eten hoef je de deur niet meer uit. De appartementen worden naar keuze opgeleverd met een parkeerplaats in de ondergelegen garage. De prijzen zijn vanaf € 382.775- v.o.n. inclusief een parkeerplaats.

Jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Je kunt op onze website ook meer lezen over ons nieuwe project DUIN Boomrijk.