Image

5 leuke dingen om te doen in de maand maart

Evenementen Almere

Almere Mijn Thuis

Zaterdag 3 maart en zondag 4 maart
Heb jij een bijzonder verhaal hoe Almere jouw ’thuis’ is geworden?  Kom dan voor een interview met een Almeerse schrijver naar de bibliotheek Stad. Jouw verhaal wordt dan opgetekend en Theatergroep Suburbia maakt op basis van de verhalen een voorstelling. Hoe bijzonder is dat? Meer informatie over het project vind je hier.

Comedyclub Almere

Donderdag 8 maart
Comedyliefhebbers weten het als geen ander: voor een avondvullend programma om je lachspieren te trainen kun je terecht bij Comedyclub Almere. De leukste comedians komen voor één avond samen in de omgetoverde KAF Comedy Club, in de ultieme setting vol intieme zitjes, tafeltjes én bar. Een avond vol bekend én onbekend comedytalent. Je vindt hier meer informatie over de locatie en kaartverkoop.

MTB Beach Classic

Zaterdag 10 maart
Deze maand is het zover: de MTB Beach Classic. Dit jaar is de belofte dat het parcours uitdagender is dan ooit te voren. Er is een route uitgezet van 20 km met een start en finish bij Marina Muiderzand. Dit is overigens ook de plek waar je jezelf bij interesse kunt inschrijven bij aanvang van de race. Zien we je dan?

Cabaret: Claudia de Breij

Zaterdag 10 maart

Bijkomen van de MTB Beach Classic? Ga dan naar de nieuwe voorstelling van Claudia de Breij: NU. NU wordt een voorstelling waarin de actualiteit een belangrijke rol zal spelen, en is een vervolg op haar eerdere werk en projecten. Mooie muziek, goede boeken, memorabele speeches en momenten in haar leven zijn inspiraties geweest voor haar voorstelling. Je kunt hier tickets voor deze voorstelling kopen.

Lentewandeling Oostvaardersbos

Zondag 25 maart en zondag 31 maart

Het voorjaarszonnetje wordt misschien nog even gedrukt door de bittere kou, maar dit mag de pret van de lentekriebels beslist niet drukken. Op zondag 25 maart en zondag 31 maart kun je dan ook een prachtige wandeling maken in het Oostvaardersbos met de gids van Staatsbosbeheer. Een mooie wandeling waarbij je de (pasgeboren!) dieren in hun natuurlijke omgeving kunt observeren. Je vindt hier meer informatie.