Image

Nieuws: DUIN Boomrijk

Wonen in DUIN staat gelijk aan bijzonder wonen. Zo vertellen ook de huidige DUINbewoners in onze webserie ‘DUIN aan het woord‘.  Tegelijkertijd is DUIN altijd in ontwikkeling en we zijn dan ook ontzettend blij om te vertellen dat er weer een nieuw project in aantocht is: DUIN Boomrijk.

DUIN Boomrijk

Voor DUIN Boomrijk zijn we ten noorden van Noorderduin II druk bezig met de ontwikkeling van 173 eengezinswoningen die in meerdere fasen worden verkocht en gebouwd. De naam ‘Boomrijk’ sluit aan bij de architectuur van de woningen die gebouwd zullen worden in een boomrijke omgeving. Dat zal worden benadrukt in de sfeer van het wonen.

DUIN boomrijk

De woningen worden gebouwd in een hofjesstructuur die zijn gelegen aan een bosweg. Bij de opzet van het verkavelingsplan zullen zoveel mogelijk waardevolle bomen behouden blijven om dit bijzonder woonmilieu te creëren. Op dit moment vinden daarvoor de voorbereidende werkzaamheden plaats zoals het kappen van de bosvakken.

Wil je meer weten? Binnenkort wordt via onze nieuwsbrief meer informatie bekend gemaakt over o.a. start verkoop van het project. Wil je niets missen? Jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Je kunt hier meer lezen over de nieuwe woontoren in DUIN. Vergeet ook niet onze Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.