Image

Binnenkort in de verkoop: nieuwe woontoren in DUIN

Zie jij het wel zitten om op de vroege ochtend te ontwaken met uitzicht op het IJmeer. Dan hebben wij héél goed nieuws. Binnenkort gaat er namelijk een nieuwe woontoren in DUIN in de verkoop: San Francisco.

De nieuwe woontoren zal beslaan uit maar liefst 22 bouwlagen en 84 mooie ruime appartementen aan het IJmeer. De appartementen variëren in grootte van 98 m2 tot wel 164 m2 en worden voorzien van een luxe keuken en badkamer. Bovendien heeft elk appartement een mooie buitenruimte op de zon gelegen met vrij uitzicht over het IJmeer. Is dat niet heerlijk?

27540611_1255597684574277_2791971111613184803_n
Zoals je van DUIN gewend bent, sta je zodra je het gebouw uitloopt meteen met je voeten op het strand. Op de begane grond wordt horeca gevestigd, dus zelfs voor een hapje eten hoef je de deur niet meer uit. De appartementen worden naar keuze opgeleverd met een parkeerplaats in de ondergelegen garage.

Binnenkort wordt meer bekend over de exacte verkoopdatum en de prijzen van de appartementen. Interesse? Houd onze nieuwsbrief dan goed in de gaten! Jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Je kunt op onze website ook meer lezen over ons nieuwe project DUIN Boomrijk.