Image

De 5 leukste dingen om te doen in februari

Activiteiten Almere Februari 2018

WINTERSE WOLLEN WANTEN WANDELING
De gehele maand
Stad & Natuur heeft voor het derde jaar op rij de jaarlijkse Winterse Wollen Wanten Wandeling uitgezet: een speurtocht waar met wanten de route wordt uitgezet. De gekleurde wanten wijzen de weg en bij elke zwarte want hoort een doe- of denkopdracht over de schapen, bomen, vogels of bosdieren. Zo komen jij en je kinderen spelenderwijs meer te weten over de flora en fauna ten tijde van de winterse dagen. De route begint in de Schaapskooi en is op eigen gelegenheid te doen. Je kunt de bijzondere wandeltocht nog t/m dinsdag 28 februari maken.

COMEDYTRAIN
Woensdag 14 februari
Bereid je voor op een avondvullend programma met de Grootste Talenten van Comedytrain. Ook dit jaar reizen bestaand en aanstormend cabarettalent samen het land door om hun publiek aan het lachen te maken. Ze maken uiteraard ook een stop in Almere in het KAF. Wij beloven: dat wil je niet missen. Je kunt je tickets hier bestellen.

O’G3NE
Vrijdag 16 februari
O’G3NE was de eerste groep wereldwijd die zich winnaar van The Voice mocht noemen en zeker na hun deelname aan het Eurovisie Songfestival is de populariteit van de drie zussen enorm gestegen. Lucky for us is O’G3NE deze maand in het KAF te zien met hun fantastische muziekvoorstelling Three Times A Lady. Zij serveren het publiek een on-Nederlandse reis vol unieke meerstemmige liedjes waarbij mooie ballads en toffe uptempo nummers in een speciaal O’G3NE-jasje worden gestoken. Je kunt je tickets hier bestellen.

RONDLEIDING MET ZINGENDE GIDS
Zondag 18 februari
Leuk voor jong en oud: op zondag 18 februari komt Singer Songwriter Daniel van der Zee naar het Klokhuis om zijn befaamde rondleiding te geven om 13.30 en 14.30 uur. De zingende gids neemt je mee langst alle mooie plekken van Het Klokhuis en hierna is er voor de kinderen nog ruimte voor een leuke speurtocht. Je kunt je tickets hier bestellen.

VELDHUIS & KEMPER
Donderdag 22 februari
Eén van Nederlands’ favoriete duo’s staat deze maand op de planken van het KAF: Veldhuis & Kemper. Geloof Ons Nou Maar is de negende show van het duo en zit vol humor, passie en waarheden – als humoristische knipoog naar alle ophef rondom fake news. Je kunt je tickets hier bestellen.