Image

5 leuke activiteiten om het nieuwe jaar in te luiden

Activiteiten Almere Januari 2018

KERSTCIRCUS
t/m zondag 7 januari
Ga in de kerstvakantie met het gehele gezin naar het kerstcircus waar je anderhalf uur kunt genieten van een spektakel in kerstsferen. Naast de paarden, pony’s, ezels, alpaca’s, koeien en zelfs een dressuur met dwerggeitjes spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Genieten voor het gehele gezin, dus. Kaarten zijn vanaf € 12,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. Je vindt hier meer informatie.

ONCE MORE WITH FEELING
t/m zondag 7 januari
Heb jij de tentoonstelling ‘Once more, with feeling’ over de landschapskunst in Flevoland al bezocht? In deze bijzondere tentoonstelling komen de zeven Flevolandse landschapskunstwerken van internationaal befaamde kunstenaars samen met nieuwe performances van zeven nieuwe kunstenaars. ‘Once more, with feeling’ vormt zo een bijzondere overzichtstentoonstelling die veertig jaar Land Art viert en wereldwijd nog niet eerder is vertoond. Nog t/m zondag 7 januari 2018 te bewonderen bij KAF EXPO.

COMEDYCLUB ALMERE
Donderdag 4 januari
Zet je schrap: iedere eerste donderdag van de maand kun je lachen, gieren en brullen dankzij de wisselende line-up van comedyclub Almere. De leukste comedians komen voor één avond samen in de omgetoverde KAF Comedy Club, in de ultieme setting vol intieme zitjes, tafeltjes én bar. Een avond vol bekend én onbekend comedytalent. Je vindt hier meer informatie over de locatie en kaartverkoop.

NIEUWJAARSCONCERT
Zaterdag 6 januari
Luidt het nieuwe jaar muzikaal in: op zaterdag 6 januari ben je vanaf 14:00 welkom bij het nieuwjaarsconcert van St. Hubertus. Kaarten zijn te koop door een e-mail te sturen naar kaartverkoop@hubertus-almere.nl.

WINTER VILLAGE
Van 15 december 2017 t/m 14 januari 2018 op het Forum in Almere
Dit jaar tovert Winter Village Almere het Forum om tot een winters dorp waar je kunt genieten van warme chocolademelk en de openlucht schaatsbaan. Je kunt nog t/m 15 janari genieten van de winterse gezelligheid! Ga naar de website voor meer informatie.