Image

DUIN aan het woord | Marianne Bronkhorst

OPEN HUIS

Met twee zoons die waren uitgevlogen, hadden Marianne en haar man opeens ruimte in hun koophuis te over. Toen haar man ging zeilen bij Marina Muiderzand besloot Marianne dan ook eens een kijkje te nemen bij DUIN tijdens het Open Huis. Ze was meteen om.

“Ik heb de brochure van de appartementen stiekem in de krantenbak verstopt in de hoop dat mijn man het zou tegenkomen. En het werkte! Ook hij was enthousiast over Het Baken en zo is het balletje gaan rollen.”

UITZICHT OP AMSTERDAM

Inmiddels wonen de twee in een prachtig appartement in Het Baken met uitzicht op DUIN en Marina Muiderzand. Marianne: “Het is jammer dat het vandaag zo mistig is, want normaal gesproken kan ik vanuit ons appartement zelfs Amsterdam zien.” Dat DUIN gelegen is bij alle uitvalswegen is voor haar dan ook ideaal. “Het is nog geen twintig minuten rijden naar mijn zoon in De Pijp.”

marianne10def

ZONSONDERGANG IN DE HAVEN

Toch was het met name de omgeving die Marianne naar dit gebied trok. “Mijn man en ik zijn allebei gek op het water”, vertelt ze enthousiast. “Ieder op zijn eigen manier. Zo is mijn man dol op zeilen, terwijl ik juist houd van lekker wandelen in het buitengebied. Het bos is bijvoorbeeld ook heerlijk om in te wandelen.”

Hoewel ze aanvankelijk ietwat sceptisch was wat betreft wonen in een appartement, is ze hier volledig van teruggekomen. “We hebben zoveel ruimte. Dankzij de grote raampartijen is het appartement ook nog eens heel licht. Bovendien kunnen we iedere dag de zon zien ondergaan in de haven. Prachtig!”

DORPSGEVOEL

Ook over haar mede-bewoners is Marianne enorm te spreken. “Het is net een dorp”, vertelt ze enthousiast. “Je komt elkaar overal in het gebouw tegen en we hebben zelfs onlangs een welkomstborrel georganiseerd. Heel gezellig! Ook hebben we een besloten Facebook-groep voor Het Baken waarin we elkaar op de hoogte houden en tips uitwisselen.”

Marianne 3def

SLIM INTERIEUR

Zo viel Marianne’s inrichting bij haar mede-bewoners zo in de smaak dat ze zelfs een aantal custom-made meubelstukken aan haar buren heeft kunnen slijten. “Ik ben werkzaam voor Noteborn en ben hierdoor gespecialiseerd in slimme interieuroplossingen.”

“Iedere hoek van dit appartement is efficiënt in gebruik”, vervolgt ze. “Zelfs het TV-meubel is op maat gemaakt. Zo is het appartement één mooi geheel geworden.” Vertrekken uit DUIN zal ze dan ook niet snel doen. “DUIN biedt het ultieme vakantiegevoel”, besluit ze met een glimlach.

Wil jij ook in DUIN wonen? Neem dan contact met ons op. Abonneer jezelf ook op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

marianne bronkhorst wonen in DUIN almere strandstad van de randstad marina muiderzand

“Vanuit mijn appartement heb ik uitzicht op DUIN, Marina Muiderzand en Amsterdam”

Marianne 2def

“Het appartement is heel ruim en licht. Heerlijk!”

Marianne 5

Marianne 6def

“Op de wc en op het balkon vind je een knipoog naar het strand”

Marianne 7def Marianne 8def Marianne def

“Dit TV-meubel is geheel op maat gemaakt.”

Woon jij ook in DUIN en lijkt het je leuk om hier meer over te vertellen? Stuur een mailtje naar info@duin.nl o.v.v. ‘DUIN aan het woord’!