De 5 allerleukste dingen om te doen in november

Evenementen Almere November 2017

THERMEN LA MER DAY SPA: LICHTJESAVOND (Zaterdag 11 november)
Toe aan ontspanning? Op zaterdag 11 november zullen honderden lampjes Thermen la Mer Day Spa verlichten. In deze sfeervolle ambiance, gecombineerd met de bijzondere Löyly’s zal deze avond volgens de belofte ‘een magische belevenis’ worden. Ongetwijfeld een bijzondere avond uit voor jou en je partner.

GOEDE REDE CONCERTEN: TOUR DE FRANCE (Zondag 12 november 2017)
De Utrechtse Muziekacademie (UMA) is een kamerorkest met goede, enthousiaste amateurmusici en staat onder leiding van dirigent Marco Bons. Per jaar brengen zij minstens twee eigen programma’s, ditmaal zal het concert in het teken staan van een Frans repertoire met solo-cellist Anton Mecht Spronk.  Wat je verder van de middag kunt verwachten? Aux étoiles van Henri Duparc, 2e celloconcert van Saint Saens en ymfonie in C van Bizet.

FLEVOBIERFESTIVAL (Zondag 12 november 2017)
Niet zo van de klassieke muziek, maar kun je wèl genieten van een goed biertje? Op zondag 12 november van 13.00 -18.00 uur vindt het Flevobierfestival plaats in Poppodium de Meester. Leuk om naartoe te gaan met je vrienden! Ticketverkoop via de website van Poppodium de Meester.

INTOCHT SINTERKLAAS ALMERE HAVEN (Zaterdag 18 november 2017)
Zaterdag 18 november komt Sinterklaas met zijn Pieten naar Almere! In de ochtend komt hij aan in de Havenkom van Almere Haven, in de middag brengt hij een bezoek aan Almere Centrum. Vanaf 11.00 uur begint het programma in de havenkom van Almere Haven. Sinterklaas en zijn pieten worden 11.30 uur op een vloot van botters en aken in de havenkom verwacht. Daar wordt hij verwelkomd door burgemeester Franc Weerwind en krijgt Sint officieel de sleutel van de stad. Nadat Sinterklaas zoveel mogelijk kinderen een hand heeft gegeven, vertrekt hij naar de Markt. Ben jij er ook bij?

FLAVOURLAND 2017 (Vrijdag 24 november 2017)
Op vrijdag 24 november is de eerste voorronde van Flavourland in Podium De Meester te Almere. Dé popprijs van Flevoland! Vrijdag 24 november om 19.30 uur organiseert Poppodium de Meester een voorronde van Flavourland. Wil jij geen enkel optreden missen? Je koopt je ticket via de website van Poppodium de Meester.